وی افزود: با توجه به بارندگیهای مکرر بهاره و تاخیر زمین برای آماده شدن کشت، برداشت سیب زمینی به تعویق افتاد که با عرضه و فراوانی سیب زمینی در هفته های آتی شاهد تعدیل قیمتها خواهیم بود.
شادلو با اشاره به اینکه افزایش قیمت محصولات کشاورزی امری طبیعی است، بیان کرد: با وجود نوسان نرخ ارز، گرانی نهاده ها، ماشین آلات، حمل و نقل و نیروی انسانی، نوسان قیمت محصولات کشاورزی همانند سایر بخشها امری بدیهی است و نمیتوان انتظار داشت که کشاورزان با وجود افزایش شدید هزینههای تولید، محصولات خود را با قیمتهای پایین عرضه کنند.
بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت عرضه و قیمت میوههای تابستانه در بازار/حداکثر قیمت هر کیلو گیلاس تکدانه ۲۲ هزار تومان
نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران ادامه داد: اگرچه وضعیت محصولات کشاورزی به سبب شرایط اقتصادی در تلاطم است، اما در مجموع باید تدابیری اندیشیده شود تا تولید استمرار داشته باشد.
وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه تولید محصولات باغی نسبت به سال قبل رشد قابل توجهی داشته است، گفت: با توجه به پیش بینی رشد ۵۰ تا ۶۰ درصدی تولید محصولات باغی، تمامی مسئولان باید تلاش کنند تا این افزایش تولید به صادرات منتج شود چرا که بازار داخل ظرفیت محدودی دارد.
به گفته شادلو، با توجه به شرایط کنونی اقتصاد، خانوارها چارهای جز کاهش مصرف میوه در سبد مصرفی خود ندارند، که اگر مازاد تولید به بازارهای هدف صادر نشود، تولیدکنندگان با ضرر و زیان روبرو میشوند.
این مقام مسئول در پایان افزایش صادرات محصولات باغی و ارز آوری را فرصت طلایی برای کشور برشمرد و گفت تصریح کرد: با توجه به شرایط مساعد اقلیمی و رشد ۵۰ تا ۶۰ درصدی تولید، تمامی تلاش ارکان نظام و روابط دیپلماسی باید به گونهای دنبال شود تا صادرات به طور قابل توجهی افزایش یابد تا بازار محصولات به تعادل برسد.
انتهای پیام/