وی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه روغن وجود ندارد، افزود: بنابر مجوز سازمان حمایت، تولیدکنندگان ۲۰ درصد قیمت محصولات خود را افزایش داده اند.
حسنی با بیان اینکه وضعیت بازار برنج ایرانی عادی است، گفت: با توجه به عرضه برنج نو ظرف یک ماه آینده پیش بینی میشود که قیمت برنج ایرانی با افت ۲۰ تا ۲۵ درصدی در بازار روبرو شود.
بیشتر بخوانید: کاهش ۱۵ درصدی قیمت برنج ایرانی در بازار/رکود و سکوت بر بازار اقلام اساسی حاکم است
دبیر کل بنکداران مواد غذایی ادامه داد: در حال حاضر برای ۲۰۰ میلیون نفر کالا در کشور موجود است که در نهایت به سبب فروانی کالا پیش بینی میشود قیمتها با روند نزولی در بازار روبرو شود.
وی نرخ هر کیلو برنج خارجی در بنکداری را ۶ هزار و ۲۰۰ تا ۷ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: قیمت برنج خارجی نسبت به ماههای اخیر تغییری نداشته است.
دبیر کل بنکداران مواد غذایی درباره علل گرانی قیمت حبوبات در بازار بیان کرد: قیمت حبوبات در بنکداریها نسبت به یک ماه قبل نه تنها افزایش نداشته بلکه به سبب کاهش تقاضا در فصل گرما روبه کاهش است، تنها ممکن است خرده فروشانی که از قبل خرید کردند، نرخهای خود را کاهش نداده باشند.
حسنی در پایان اختصاص ارز دولتی به واردات را آفت اقتصاد برشمرد و گفت: این در حالی است که با آزاد سازی نرخ ارز و ایجاد رقابت میان واردکنندگان و تولیدکنندگان، اقتصاد جانی دوباره میگیرد که سود حاصل از آن نصیب تمامی آحاد جامعه میشود.
انتهای پیام/