رئیس سازمان مدیریت بحران بیان کرد: باور به بحران در کشور وجود ندارد؛ البته این بدان معنا نیست که اتفاقی در کشور رخ نداده، بلکه دائماً بهسمت مطلوب بهپیش میرویم و شکلگیری مدیریت بحران در کلانشهرها یکی از نمونههای این حرکت بهسمت مطلوب است.
نجار گفت: تغییر اقلیم، تغییر نظام بارش را بههمراه دارد، برای این موضوع باید برنامهریزی کرد و آماده بود؛ چرا که در حال حاضر زمان، نوع و پراکنش بارشها تغییر کرده است.
محمد حسین بوچانی؛ رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی تهران نیز در این نشست اظهار داشت: بحران، موضوع متناسب با مقتضیات محلی است و ساختارهای متمرکز اساساً در بحران هیچکارهاند و ورود به این موضوع از سوی ساختارهای متمرکز جز برای تسهیلگری و پشتیبانی، سبب ایجاد تداخل میشود.
بوچانی بیان کرد: بحرانهای اخیر کشور فرصت آگاهیبخشی است، این فرصت باید مورد استفاده قرار گیرد و ساختارهای مدیریت بحران را قویتر سازد.
رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی تهران بیان کرد: مدیریت بحران اصولی دارد که از آن جمله میتوان به هماهنگی ادراکی، بودجه برای کاهش خطر قبل از وقوع بحران، ارزیابی و مانیتورینگ مستمر، حفظ زیرساختهای حیاطی، ایمنی فضاهای عمومی، اجرای مقررات، اطمینان از برنامههای آموزشی، بررسی سیستمهای هشداردهنده و غیره اشاره کرد.
انتهای پیام/ب