وی با بیان اینکه در استان همدان ۷۸۰ دستگاه کمباین وجود دارد اظهار داشت: کمباینها به صورت گردشی در کشور فعالیت میکنند.
وی با اشاره به اینکه کمباینها در زمان ورود به هر استان باید پیش از شروع کار خود معاینه فنی بگیرند ادامه داد: این ماشینآلات در صورت نداشتن معاینه فنی سهمیه سوخت دریافت نمیکنند.
رئیس اداره فناوریهای مکانیزاسیون جهاد کشاورزی همدان با اشاره به اینکه کمباینهای همدان به استانهای خوزستان، ایلام، لرستان، تهران و ... اعزام میشوند بیان کرد: در زمان برداشت گندم یکهزار و ۷۰۰ دستگاه کمباین کار برداشت را در استان انجام میدهند.
وی با اشاره به اینکه در کشور ۷۵ درصد محصول گندم و جو با کمباین، ۹ درصد با دروگر و ۶ درصد به صورت دستی برداشت میشود افزود: در استان همدان ۸۳ درصد محصول با کمباین، ۱۵ درصد با دروگر و دو درصد به صورت دستی برداشت میشود.
راستار در ادامه با اشاره به اینکه در استان همدان هشت شرکت تولید ماشین آلات کشاورزی وجود دارد بیان کرد: استان همدان سازندگان خوب و مطرحی در حوزه ماشین آلات کشاورزی دارد.
وی با بیان اینکه با توجه به تولید بذرکارهای ریزدانهکار در استان همدان نهضتی در کشور ایجاد شده است افزود: سطح زیر کشت کلزای کشور هشت برابر شده است.
رئیس اداره فناوریهای مکانیزاسیون جهاد کشاورزی استان همدان تاکید کرد: برای توسعه کشت باید ماشینآلات مطلوب ساخته شود و در دسترس باشد.
وی در ادامه به موضوع توزیع و مدیریت سوخت بخش کشاورزی افزود: ۶۰ درصد سوخت بخش کشاورزی در ماشین آلات و بقیه در گلخانه، مرغداری، گاوداری و ... مصرف میشود.
راستار با بیان اینکه در استان همدان ۲۹ هزار و ۱۹۷ دستگاه انواع تراکتور وجود دارد بیان کرد: ۹۴ تشکل بخش مکانیزاسیون در استان همدان فعالیت دارند.
انتهای پیام/ج