وی افزود: زمانی که اسلام آمریکایی مطرح شد، برخی مصادیق آن وجود داشت، حکام مرتجع یا گروهکهای تکفیری مصادیق اسلام آمریکایی بوده و هستند.
لاریجانی تصریح کرد: یکی از ویژگیهای اسلام آمریکایی «سکولار کردن دین» است، اسلام سکولار، موتور فکری اسلام آمریکایی است، شیعه انگلیسی با ملکه انگلیس ارتباط دارد، ولی حتما باید در مراسم عاشورا قمهزنی را انجام دهد یا اینکه حجتیهایها همه کارها را به زمان بعد از ظهور موکول میکنند؛ در کشور خودمان، فکر بخشی از جناح اصلاح طلب، حول همین محور اسلام سکولار میچرخد.
دبیر ستاد حقوق بشر ادامه داد: علاوه بر تئوری اسلام سکولار، یکی دیگر از مبانی اسلام آمریکایی، این است که مسلمانان از لحاظ زندگی مدنی، باید در ساختار بینالمللی مندرج شوند و مقاومتی از خودشان نشان ندهند.
وی بیان کرد: تیپ خشونتهای داعش همان تیپ خشونتهای مدرسه بلکواتر است، همانگونه که بلکواتریها در عراق جنایت کردند، عینا داعشیها در سوریه دست به جنایت زدند؛ مصادیق اسلام آمریکایی حکام مرتجع و گروههای سلفی است. یعنی دین در زندگی مدنی جایگاهی ندارد.
لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پیروزی یمن دکترین مقاومت است و پیام بسیار بزرگی دارد، یمن گهواره تمدن بشری است و یکی از ویژگیهای سبوعیت امریکایی و صهیونستی این است که میخواهند اثار تمدن بشری را نابود کنند.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه تصریح کرد: حقوق بشر آمریکا ظاهر فریبندهای دارد که ممکن است روشنفکران را فریب دهد، بحث حقوق بشر توسط متفکرین سکولار مطرح شده است تا در دنیا جایگاهی برای تفکر لیبرالی قرار دهند.
لاریجانی گفت: از شروع بحث حقوق بشر ۷۰ سال میگذرد، این بحث توسط متفکران سکولار لیبرال بعد از جنگ جهانی دوم نوشته شد. هیئتی که اسناد عمومی حقوق بشر را نوشتند تنها یک مسلمان داشت که از لبنان بود.
وی با بیان اینکه نسل سوم اسناد حقوق بشر بین المللی هم اکنون در حال تنظیم است، تصریح کرد: این اسناد مربوط به مسئله زن، ازدواج و خانواده است و یکی از کارهای مهم جمهوری اسلامی طی بیست سال گذشته این بوده که برای اسلام جایی در این اسناد باز کند.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه اظهار کرد: در اسناد بین المللی جایی وجود ندارد که حق ملتها مطرح باشد و فقط حق افراد مطرح است و اگر حق ملتی مانند حق ملت ایران ضایع شود در این اسناد موضوعیت ندارد.
وی افزود. هیچ ملتی که امضا کننده اسناد سازمان ملل است حق ندارد، اسلام را پایه زندگی مدنی خود قرار دهد، چون احکام اسلام و اسناد سازمان ملل در ۶۷ مورد در تضاد قرار دارند.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه تصریح کرد: قانون جمهوری اسلامی ایران راجع به حجاب نیست، بلکه درباره حدود برهنگی است، حجاب به جای خودش یک عمل بسیار بامعنایی است؛ حدود برهنگی در کشور ما قانون دارد همانگونه که در سایر کشورها قانون دارد، در مَنهَتن آمریکا اگر خانمی نیمه عریان بخواهد به بانک برود، به جرم «تجاوز به اخلاق و عفت عمومی» او را دستگیر میکنند و به دادگاه میبرند.
لاریجانی با بیان اینکه ۴۰ سال از انقلاب اسلامی گذشته است و هر سال ما یک قطعنامه حقوق بشری علیه خودمان به اسم ناقض حقوقبشر داشتهایم گفت: البته این موضوع سبب شده که ما در امر حقوق بشر افراد ورزیدهای شویم. مجموعه اسناد مشارکتهای ما در سازمان ملل جزو قویترین کشورهاست.
وی اظهار کرد: در زمان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، مرحوم بازرگان و امثالهم معتقد بودند که وقت پیاده کردن اسلام هنوز نرسیده است. شاید هم خیلی اعتقادی به احکام فقهی نداشتند لذا پیشنهاد دادند بیاییم قسمتی از احکام اسلام را معطل کنیم و بقیه آن را انجام دهیم و به این شکل دهان غرب را ببندیم. گروه دیگری مثل شهید منتظری معتقد بودند ایران به صورت کلی از سازمان ملل بیرون بیاید و حرفها آن را گوش نکند و کار خودش را انجام بدهد.
لاریجانی اظهار کرد: ما این دونظر را نوشتیم و خدمت حضرت امام خمینی (ره) عرضه کردیم و نظر ایشان را خواستیم. امام (ره) فرمودند ما برای اقامه دین انقلاب کردیم و اگر بنا بود دین را اجرا نکنیم پس چرا انقلاب کردیم. اولا اینکه اقامه دین و اجرای احکام اسلام جزو اهداف ماست و ثانیا اینکه بیرون آمدن از این مجامع، کار آدمهای ترسو است.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه بیان کرد: ما باید از هر موقعیتی استفاده کنیم و بدون یاس وخستگی حرف حق خود را بلند بزنیم؛ نباید خسته شویم و قول سدید را باید مرتب تکرار کنیم. سوما اینکه کارهای خودتان را بر اساس مصالح پیش ببرید و داهیانه عمل کنید.
انتهای پیام/