سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون وزیر جهاد کشاورزی:

انحصاری در واردات نهاده‌های دامی نیست / ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

رضایی گفت: وجود ۱۷۰ واردکننده ذرت و جو و ۲۰ تا ۲۵ واردکننده کنجاله سویا، انحصاری بودن واردات نهاده های دامی را رد می کند.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی رضایی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در پنجمین همایش و نمایشگاه جانبی خوراک دام، طیور و آبزیان با اشاره به اینکه ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیاست، اظهار کرد: با توجه به آن که هم اکنون در تولید و مصرف مرغ مشکلی در کشور وجود ندارد، اما مرتب گلایه‌هایی داریم.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه تمامی صنعت در اختیار بخش خصوصی است، افزود: البته زمانی که تولیدکنندگان گرفتار می‌شوند دولت ورود می‌کند، به عبارت دیگر دولت و بخش خصوصی با یکدیگر به صنعت دام وطیور تبدیل می‌شوند.

وی ادامه داد: اگرچه اظهاراتی مبنی بر ظرفیت ناقص واحد‌های تولیدی مطرح می‌شود، اما به سبب ظرفیت‌های فراوان صنعت در حال توسعه است.


بیشتر بخوانید: زنگ خطر صنعت طیور نواخته شد / ساختار تراز نامه واحد‌های خوراک دام با زیان انباشته‌ای روبه روست


رضایی ادامه داد: در شرایط سخت فعلی خرسندم که در تأمین امنیت غذایی مردم مشکلی نداریم و حتی بخشی از مازاد تولید خود را به بازار‌های هدف صادر می‌کنیم.

تأمین ۹۵ درصد خوراک صنعت طیور از کارخانجات خوراک دام

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه پنجمین همایش بین‌المللی خوراک دام، طیور و آبزیان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد نهاده‌های دام و طیور با ارز ترجیحی تأمین می‌شوند اظهار کرد: نهاده‌های دام ۶۰ تا ۷۰ درصد هزینه‌های تولید را شامل می‌شوند و مابقی هزینه‌ها به آب، برق، بیمه و ... است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۹۵ درصد خوراک صنعت طیور و ۴۵ درصد خوراک دام از طریق کارخانجات خوراک تأمین می‌شود و به همین دلیل باید یک حلقه منسجم بین مجموعه بخش تولید و تأمین خوراک دام برای هم اندیشی بیشتر ایجاد شود.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی قیمت هر کیلو ذرت درب بنادر را یک هزار و ۳۵۰ تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به بعد مسافت و احتساب کرایه حمل و نقل هر کیلو ذرت با نرخ هزار و ۶۰۰ تومان در اختیار واحد‌های مرغداری قرار می‌گیرد.

رضایی با اشاره به اینکه وزارت جهاد کشاورزی مصرانه پیگیر کاهش قیمت سبوس است، بیان کرد: وزارت جهاد کشاورزی طی یک نامه رسمی به وزارت صمت انتقاد خود را نسبت به قیمت یک هزار و ۲۵۰ تومانی برای هر کیلو سبوس اعلام کرده است چراکه این نرخ منجر به افزایش هزینه‌های تولید می‌شود و وزارت کشاورزی خواهان آن است که نرخ سبوس به قیمت قبلی خود که حدود ۸۶۰ تومان است بازگردد.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در پایان با اشاره به اینکه انحصاری بودن واردات نهاده‌های دامی صحت ندارد، تصریح کرد: با توجه به آن که بیش از ۱۷۰ نفر واردکننده ذرت و جو و ۲۰ تا ۲۵ نفر واردکننده کنجاله سویا هستند از این رو انحصاری در واردات نهاده‌های دامی وجود ندارد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۴۷ ۱۲ تير ۱۳۹۸
مرغ خیلی سبکه و یه کیلو هم بخوری سیر نمیشی ولی گوشت صد گرم بخوری سیر سیر میشی چون خیلی سنگینه البته گوست گاوم سرده و اذیت میکنه به نظر من همین سهمیه بندی که برا مرغ کردن برا گوسفند و شتر بکنن و علوفه ارزون بدن و معادلش گوشت ارزون از دامدار بگیرن