او در گفتگو با «واشنگتن پست» با ادعای اینکه با تنشهای اخیر در منطقه احتمال حملات سایبری ایران افزایش یافته افزود به تمام بخشهای خصوصی (سایبری) این کشور نسبت به حملات سایبری ایران هشدار داده شده است.
این مقام آمریکایی در ادامه ادعاهای خود در این باره افزود: «در حال حاضر همه آمریکاییها به نوعی از اهداف احتمالی حملات سایبری ایران هستند».
او در ادامه با اشاره به ویژگیهای تخریبی حملات سایبری ادعایی ایران علیه آمریکا گفت: «آشنایی مردم آمریکا با تکنیکهای مورد استفاده ایرانیها (در حملات سایبری) بسیار مهم است».
مدیر آژانس سایبری امنیت داخلی آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به این سوال که آیا آمریکا آمادگی لازم برای مقابله با حملات سایبری احتمالی علیه انتخابات آتی این کشور را دارد، مدعی شد: آمریکا در زمینه سایببری نسبت به سال ۲۰۱۶ پیشرفتهایی زیادی داشته، اما این عرصه رقابتی بیپایان است.
پس از پیروزی دونالد ترامپ، رئیسجمهور کنونی آمریکا در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۱۶ این کشور، مخالفان دموکرات او مدعی شدند دولت روسیه با دخالت در روند انتخابات آمریکا، در راهیابی ترامپ به کاخ سفید نقش داشته است. مسکو بارها این اتهام را رد کرد.
رابرت مولر، بازپرس ویژه تحقیقات درباره دخالت ادعایی روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا مولر سرانجام پس از دو سال ماه آوریل سال جاری میلادی نتایج تحقیقات خود را درباره دخالت ادعایی روسیه در انتخابات آمریکا منتشر کرد. او قرار است ۱۷ ژوئیه در مقابل کمیتههای قضایی و اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا شهادت دهد.
مولر در گزارشی که از نتایج تحقیقات خود ارائه کرده مدعی شده است روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ آمریکا مداخله کرده است. اما وی در این گزارش تبانی میان ستاد انتخاباتی ترامپ و روسها را رد کرده است. مولر همچنین در رابطه با اینکه ایا ترامپ مانع از اجرای عدالت شده، در تحقیقات خود به نتیجهای نرسیده است.
انتهای پیام/