سرهنگ آنقی افزود: در مراحل تحقیقاتی پلیس مشخص شد که برخی از افراد اعلام شده از سوی یکی از موسسات آموزش عالی واقع در شهر اراک، در محل برگزاری آزمون حضور ندارند.
وی اضافه کرد: پس از بررسی و اقدامات فنی بعمل آمده مشخص شد فردی با استفاده از مدارک جعلی، در شهر اراک از سال ۹۶ به صورت غیر قانونی و بدون اطلاع وزارت علوم و با سوء استفاده از امضاء الکترونیکی مدیران قبلی موسسه فعالیت غیرقانونی داشته و اقدام به صدور مدرک تحصیلی جعلی برای افراد میکند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: پس از هماهنگیهای قضایی بعمل آمده، متهم به پلیس فتا احضار و پس از اعتراف به صدور مدارک تحصیلی جعلی با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.
وی با اشاره به ادامه دار بودن تحقیقات پلیس در این پرونده بیان کرد: هرگونه مدرک تحصیلی یا گواهینامه مهارت شغلی بدون تایید وزارت علوم معتبر نیست و پیگرد قانونی دارد.
سرهنگ آنقی از مردم خواست قبل از هرگونه ثبت نام و واریز وجهی از مورد تایید بودن آن مرکز توسط وزارت علوم آگاهی یابند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش تماس با ما، گزارش دهند.
انتهای پیام / ج