وی ادامه داد: در بیشتر موارد ۵۰ روز زمان به طول میانجامد تا حمایتهای مالی به شرکتهای دانش بنیان ارائه شود، در این بین اگر شرکتی مدارک خود را زود تکمیل کند زمان این دوره کمتر شده و به ۲۵ روز هم میرسد.
امیری مقدم با اشاره به حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکتهای دانش بنیان برای حضور در نمایشگاههای بین المللی بیان کرد: در صندوق نوآوری و شکوفایی بخشی به عنوان معاونت توسعه مدیریت توانمند سازی وجود دارد که وظیفه این معاونت ارائه گرندهای بلاعوض به شرکتهای دانش بنیان است.
مدیر ارزیابی صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: امسال حدود ۷۴ نمایشگاه توسط معاونت توسعه مدیریت و توانمند سازی معرفی شده است و برنامههای حمایت جهت حضور این شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاهها پیش میرود.
وی درباره نمایشگاههایی که در لیست معاونت توسعه قرار ندارند، بیان کرد: اگر شرکت دانش بنیانی بخواهد در نمایشگاه حضور پیدا کند میتواند نام شرکت را به معاونت اعلام کند تا مقدمات حضورش را در نمایشگاه بین المللی فراهم کنیم.
امیری مقدم با اشاره به تسهیلات مصوب صندوق و بانکها به شرکتهای دانش بنیان بیان کرد: تسهیلات مصوبی که از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکتهای دانش بنیان داده میشود ۱۱ درصد است اما میتوانیم تسهیلات بانکی با نرخ ۱۲ درصد را هم به شرکتهای دانش بنیا ن ارائه کنیم.
مدیر ارزیابی صندوق نوآوری و شکوفایی درباره میزان کمکهای مالی که برای شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته میشود، یادآوری کرد: بر اساس نیاز شرکتهای دانش بنیان سرمایه به آنها تعلق میگیرد و به دنبال این هستیم تا هزینهها را متناسب با نیاز آنها در نظر بگیریم.
انتهای پیام/