سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارسال دومین فضاپیمای تحلیلگر نور خورشید ناسا به فضا

فضاپیمای خورشیدی لایت‌سیل به همراه موشک فالکوم به فضا ارسال شد و قرار است ماموریت‌های خاصی را انجام دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، زمانی که در تاریخ ۳ تیر ۱۳۹۸ موشک SpaceX's Falcon به فضا پرتاب شد، فضا پیمای لایت سیل را نیز با خود حمل کر و در مقصد از پیش تعیین شده قرار داد. لایت‌سیل-LightSail که از لحاظ ظاهری شباهت بسیار زیادی به بادبان کشتی‌های قدیمی دارد با هدف تحقیق و بررسی اوضاع جوی در مدار زمین و بررسی کیفیت تابش‌های نور به سمت فضا فرستاده می‌شود.


بیشتر بخوانید: ربات مکعبی ناسا، دستیار هوشمند فضانوردان در ایستگاه بین المللی فضایی


لایت‌سیل-LightSail دومین بادبان غول پیکری است که با هدف آزمایش روی نور خورشید به فضا ارسال می‌شود. گفتنی است لایت سیل شماره ۱ در سال ۲۰۱۵ میلادی با موفقیت به مدار زمین فرستاده شد. سازمان فضایی آمریکا موسوم به ناسا به گونه‌ای لایت سیل را طراحی کرده است که با حذف نور خورشید، فعل و انفعالات شیمیایی خاصی را انجام داه و اطلاعات بدست آمده را به مراکز تحقیقاتی ارسال می‌کند.

بررسی آسیب‌های نور خورشید به وسیله فضاپیمای لایت‌سیل ۲

زمانی که در سال ۲۰۱۵ اولین نمونه این بادبان غول پیکر به فضا ارسال شد.  کارشناسان بسیاری عملکرد لایت سیل-LightSail را زیر غول بردند و آن را بی‌فایده دانستند. اما فعالیت‌ها و اطلاعات دریافت شده از این فضاپیما در طول سال‌های گذشته دانش فضایی انسان‌ها نور خورشید را بسیار افزایش داده و هم چنین به دانشمندان کمک ویژه‌ای در جهت مبارزه با نابودی لایه اوزن کرده است.

موشک SpaceX's Falcon در تاریخ ۳ تیر سال ۱۳۹۸ با موفقیت زمین را ترک کرد و فضاپیما لایت سیل را نیز با خود به فضا برد. لایت سیل در عین سادگی از ساختار دقیق و پیچیدگی برخوردار است. ئانشمندان ناسا قصد دارند پروژه لایت سیل را هم‌چنان ادامه داده و نمونه‌های پیشرفته‌تر و تکامل یافته‌تری از این فضا پیما را در آینده‌ای نزدیک به فضا ارسال کنند.

انتهای پیام/

بادبان فول پیکر ناسا در مدار زمین قرار گرفت

برچسب ها: خواندنی ، بهترین ها ، ناسا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۳۹ ۱۶ تير ۱۳۹۸
اين چه فعل و انفعالات شيمياييه كه فقط باس در شرايط خلا و بي وزني و بدون ذرات خورشيد انجام ميگيره ؟؟؟؟