وی با اشاره به اینکه مزارع ماهیان گرم آبی در سیل اخیر کمتر دچار آسیب شدند، افزود: با وجود خسارت صفر تا صد درصدی مزارع به دنبال تامین منابع مالی برای جبران خسارت وارده هستیم که بدین منظور بخشی از خسارت تولیدکنندگان پرداخت شده است.
قاسمی با بیان اینکه تولید قزل آلا تحت تاثیر سیل اخیر افت محسوسی داشته است، گفت: براین اساس پرورش دهندگان درصدند تا افت تولید را با افزایش بهره وری جبران کنند.
این مقام مسئول با بیان اینکه سیل اخیر خسارتی به مزارع میگو وارد نکرده است، اظهار کرد: براساس رصد مزارع پیش بینی میشود که امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، تولید میگو افزایش یابد، اما هم اکنون نمیتوان درصدی را برای آن اعلام کرد.
بیشتر بخوانید: ۶۰ درصد تخم چشم زده قزل آلا وارداتی است/ تولید ۱۰۰ تن تیلاپیا در ۴ استان کشور
وی با اشاره به اینکه به طور متوسط ۵۰ درصد مزارع سردآبی و ۲۰ تا ۲۵ درصد مزارع گرم آبی در سیل اخیر بین یک تا صد درصد دچار خسارت شدند، بیان کرد: با افزایش بهره وری امیدواریم بخشی از افت تولید جبران شود تا با مشکل بازار روبرو نشویم.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان درباره آخرین وضعیت بازار ماهی گفت: با توجه به شرایط کنونی اقتصاد، پیش بینی بازار به سبب پارامترهای متعدد دشوار است.
وی در پایان درباره آخرین وضعیت بازار صادرات تصریح کرد: اگرچه محصولات شیلاتی بازار سنتی خود را دارد، اما در شرایط فعلی تحریم، نقل و انتقال ارز تنها چالش اصلی پیش روی صادرکنندگان به شمار میرود که امیدواریم تمهیداتی برای رفع این بحران اندیشیده شود.
انتهای پیام/