محمود میرلوحی عضو شورای شهر تهران در ابتدای بررسی کلیات گزارش تفریغ بودجه، گفت: اگر کلیات تفریغ بودجه تصویب شود، در آینده خواهیم گفت که به چیزی عمل نشده است؟
وی افزود: باید تکالیف را تعیین و سپس ابهامهای موجود در گزارش تفریغ بودجه را بررسی کنیم و تا زمانی که این مشکلات حل و فصل نشود، نباید وارد آن شویم.
مرتضی الویری دیگر عضو شورای شهر تهران در موافقت با تصویب کلیات گزارش تفریغ بودجه سال ۹۶، گفت: دوستان باید به این نکته توجه داشته باشند که تلفیق با تفریغ بودجه تفاوت دارد و تلفیق بودجه یعنی ما ملاحظاتی را برای آینده در نظر گرفته و نسبت به تکرار برخی از مشکلات آگاهی داشته باشیم.
عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: به عنوان مثال در گزارش تفریغ بودجه آمده است که شهرداری در مورد جرائم راهنمایی و رانندگی نتوانسته درآمد خود را تحقق بخشد و وظیفه ما برای آینده این است که طوری عمل کنیم که این موضوع تکرار نشود و تأکید من این است رد گزارش تفریغ بودجه بیمعنی است.
الویری افزود: گزارش تفریغ بودجه از سوی حسابرس معتمد شورا تهیه شده است و باید از آن استفاده کنیم تا بتوانیم در آینده تفسیری روشن از قانون داشته باشیم که شهرداری و شورای شهر چه باید بکنند.
حجت نظری دیگر عضو شورای شهر تهران در مخالفت با تصویب کلیات تفریغ بودجه، گفت: در گزارش حسابرس ابهامات بسیار زیادی وجود دارد و به عنوان مثال میتوان به این موضوع اشاره کرد که در بند ۵ در مواردی که پشت هم گزارش شده، هیچ رقمی مشخص نیست و پس از آن در بحث تراکم مازاد نیز ابهاماتی وجود دارد.
پس از اظهار نظر موافقان و مخالفان تصویب کلیات تفریغ بودجه سال ۹۶ در صحن شورای شهر تهران به رأی گذاشته شد که در نهایت با ۱۸ رأی موافق و ۲ رأی مخالف تفریغ بودجه سال ۹۶ به تصویب رسید.
شایان ذکر است؛ در این گزارش ۴۳ بند برای شهرداری و ۴ بند برای شورا ارائه شده است و اعضای شورای شهر تهران پس از تصویب کلیات پیشنهادات خود را بر روی بندهای گزارش تفریغ بودجه مطرح میکنند.
انتهای پیام/