احمدی افزادی که از سوی معاون سیما به عنوان رئیس ستاد «مهارت آموزی در تابستان» انتخاب شده است، علاوه بر تشریح ویژه برنامه های تابستانی شبکه هفت، به تبیین و نحوه پرداخت برنامه های این شبکه به موضوعات «مطالعه و کتابخوانی»، «حفظ و ترویج زبان و ادب فارسی»، «گردشگری و مهارت ها و مراقبت های سفر» و «پوشش میانجیگری و مطالبهگری از فعالیت های سازمان ها و ارگان های دست اندرکار در پربارسازی اوقات فراغت» پرداخت.
احمدی گفت: امسال معاونت سیما با توجه به اهمیت مباحث در حوزه مهارتی ستاد، برنامههای آموزشی به طور مستقل تشکیل میشود و با تاکید مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب به جوانان حوزه معاونت سیما به ماموریت و اهداف این موضوع توجه خاصی کرده است. البته با توجه به اهداف شبکه آموزش که رویکرد آموزش و مهارتی دراد، برگزاری و راهبری این ستاد به شبکه آموزش محول شد.
مدیر شبکه آموزش بیان کرد: در این مسیر شبکههای یک، دو، پویا، نهال و امید به عتوان شبکههای معین و شبکه هفت در حوزه مهارت آموزشی برنامههایی را تدارک میبینند. درواقع دیگر شبکهها در گروه دوم قرار دارند و در این مسیر با ما همراهی و همفکری میکنند.
احمدی بیان کرد: پیشران و منشور اصلی این ستاد فرمایشات رهبری است، که به مقوله مهارت توجه خاصی دارند. البته از دهه ۸۰ به بعد ما شاهد بودیم که به مسئولان به طور جدی موضوع مهارت آموزی را مطرح کردند. البته رییس سازمان صدا و سیما به عنوان یک دستور عمل سازمانی این موضوع را ابلاغ کردند، چراکه صدا و سیما به عنوان بزرگترین دستاورد مهارت آموزی میتواند در این مسیر حرکت خوبی داشته باشد.
مدیر شبکه آموزش پیرامون برنامههای مهارت محور سیما توضیح داد: برنامههای مهارت محور در حوزه خانواده، کودکان و نوجوانان، ورزشی و سرگرمی، کسب و کار تقسیم بندی شده است.
مدیر شبکه آموزش با اشاره به معرفی برنامهها در چهار حوزه مهارت آموزی گفت: در بخش مهارت محور خانواده ۱۰ عنوان برنامه با دو هزار و ۹۰۰ دقیقه مانند برنامه «یقه هفت»، «صبحی دیگر»، «وقتشه»، «کودک شو» و... تدارک دیده ایم و در حوزه کودک و نوجوان هفتهای ۸۴۰ دقیقه برنامه در هشت عنوان برنامه همچون «باما بیا»، «رسانش»، «مگه میشه»، «مهر پویا»، «زبان قرآن»، «نقاشی نقاشی»، «مل مل» بخشی از این برنامهها است.
احمدی تصریح کرد: در حوزه مهارت محور ورزشی وسرگرمی با چهار عنوان برنامه ۸۶۰ دقیقه در هفته برنامه دارد. همچنین در بخش کسب و کار هزار و ۱۷۵ دقیقه بر نامه با ۸ عنوان برنامه برای مخاطبان برنامه تدارک دیده ایم.
مدیر شبکه آموزش در خصوص برنامههای جدید این شبکه بیان کرد: برنامههایی همچون «سفرگرد»، «دکتر سلام»، «صبحی دیگر»، «روزگار ایران»، «من میتونم»، «راهش اینه»، «از من بپرس»، «موتور جستجو»، «مثبت چهل»، «پیام مهارت»، «فوت و فن»، «چتر نجات»، «پرسشگر»، «گاه و بی گاه» برای مخاطبان درنظر گرفته شده است.
احمدی با بیان اینکه ما بیش از ۱۷ هزار آموزشگاه فنی و حرفهای در سراسر کشور داریم، عنوان کرد: در راستای اجرایی کردن طرح ملی مهارت آموزی تفاهم نامه همکاری با سازمان فنی و حرفهای داشته ایم و از اول تیرماه برای پیشبرد بیشتر اهدافمان ماهران ایرانی را کنار هم جمع کردهایم. این طرح شامل ۱۹۹ دوره است که ۴۱ دوره به خانمها و ۱۵۸ دوره به آقایان اختصاص دارد.
وی ادامه داد: کارگاه مهارت آموزی در۱۴ بخش صنعت، صنایع دستی، کشاورزی، هنر، عمران، مکانیک، روباتیک، تربیتی، حفاظت و سنجش، رایانه و موبایل، بازرگانی، امور مالی، هتلداری، لوازم خانگی است.
احمدی مدیر شبکه آموزش پیرامون المپیاد جهانی مهارت یادآور شد: المپیاد مهارت به صورت دوسالانه برگزار میشود که ما با برگزاری المپیاد جهانی مهارت پنجاه استاد و شاگرد ملی را معرفی خواهیم کرد. اولین دوره آن در کشورهای پرتغال و اسپانیا و دوره پایانی آن ابوظبی
برگزار شد. همچنین امسال المپیاد جهانی در شهریور ماه کشور روسیه برگزار خواهد شد و ۱۱ جوان ایرانی در ۱۱ رشته شرکت میکنند.
انتهای پیام/