وی ادامه داد: شاکی مدعی بود فردی ناشناس در محیط شبکه اجتماعی تلگرام با سو استفاده از عنوان و اعتبار او، اقدام به فروش داروهای ضد جوش، چین و چروک جعلی و تقلبی میکند در حالیکه این کار متهم نه تنها برای افراد متقاضی مضر است بلکه باعث بروز اتفاقات ناگواری در سلامت و بهداشت افراد و جامعه خواهد شد.
این مقام انتظامی در ادامه افزود: با توجه به حساسیت موضوع و ممانعت از فروش بیشتر داروهای جعلی برای کاهش آسیبهای حاصل از عوارض ناشی مصرف آنها، موضوع در دستور کار پلیس فتا تهران قرار گرفت و با بررسی صفحه اجتماعی متهم، تحقیقات پلیس برای شناسایی او آغاز شد.
وی ادامه داد: ابتدای امر تحقیقات مشخص کرد که شماره همراه و حساب بانکی که متهم با آن در این زمینه فعالیت میکند متعلق به خانمی ساکن تهران هست که ماموران مخفیگاه این خانم را شناسایی کردند و سریعا برای انجام اقدامات لازم به محل اعزام شدند. اما در محل معلوم شد، مظنون چندی پیش به مکان نامعلومی رفته است.
وی افزود: در مرحله بعدی سرنخ جدیدی به دست آمد و افسران زبده پلیس فتا تهران دریافتند که متهم در محدوده میدان انقلاب، خیابان کارگر به فعالیتهای مجرمانه خود ادامه میدهد که طی تحقیقات نامحسوس پلیسی، ماموران دریافتند، متهم برای مخفی کردن خود اقدام به این نقل مکان کرده است.
سرهنگ کاظمی گفت: عجیبتر آنکه منزل متعلق به آقایی با هویت معلوم بود و ادامه تحقیقات مشخص کرد این آقا برای گم کردن هر گونه ردی از خود، با مشخصات همسرش اقدام به فروش داروهای جعلی و با کیفیت پایین با نام و برند داروی اختراعی شاکی در شبکههای اجتماعی کرده است.
این مقام انتظامی در ادامه گفت: همچنین مشخص شد همسر این آقا قبلا از کارکنان داروخانه شاکی بوده است و در امر توزیع و فروش محصولات شاکی فعالیت داشته است، اما مدتی بعد همکاری اش با شاکی را قطع میکند.
رئیس فتا در ادامه گفت: ماموران طی هماهنگیهای قضائی و در یک عملیات غافلگیرانه، متهم را در منزل اش شناسایی و به مقر پلیس فتا تهران انتقال دادند که دراین خصوص متهم بیان نمود برای کسب درآمد عالی، با نام و اعتبار این پزشک اقدام به فروش داروهای بی کیفیت کردم و ابدا باور نداشتم که به این سادگیها دست پلیس به من خواهد رسید؛ بنابراین گزارش، متهم با تشکیل پروندهای به مقام محترم قضائی معرفی شد.
انتهای پیام/