دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ایجاد مشکلات عدیده زیستمحیطی را تنها یکی از عواقب اجرای این طرح دانست و گفت: دریای خزر محدود بوده و به آبهای آزاد راه ندارد، از طرفی دیگر جریان رود ولگا نیز توسط کشور روسیه تاحدودی محدود شده بههمین علت اجرای چنین طرحهایی به هیچ وجه صلاح نیست.
وی با بیان اینکه دولت در زمینه آبرسانی به نقاط کم آب کشور باید ایدههای دیگری را تدوین و برنامهریزی کند افزود: مردم و نمایندگان استانهای شمالی در مجلس با انتقال آب دریای خزر مخالف بوده و این نظر خود را بارها از روشهای مختلف به صورت مکاتبهای و تذکرات شفاهی بیان کردهاند.
داداشی در مورد پیشرفت فیزیکی پروژه راه آهن آستارا به آذربایجان و مشکلات عدیدهای که برای این طرح بینالمللی ایجاد شده است گفت: پروژه یاد شده در مقطعی از زمان با مشکل تأمین منابع مالی و اعتبارات مواجه بود که البته این مسئله با تلاشها و پیگیریهای بنده و دیگر همکاران کاملاً برطرف شده است.
نماینده مردم آستارا در مجلس عدم به نتیجه نرسیدن پروژه راه آهن آستارا به آستارا را موضوعی غیرقابل قبول اعلام کرد و بیان داشت: این معاهده و پروتکل بینالمللی توسط شخص رئیس جمهور امضاء شده است، بنابراین توقع داریم دستگاههای متولی در بدنه دولت نیز برای اجرایی کردن آن اهتمام داشته باشند.
دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از نتیجهبخش بودن پیگیریهای خود در زمینه حل مشکلات اجرایی پروژه راه آهن آستارا به آذربایجان خبر داد و افزود: با حل موانعی که در برابر اجرای این پروژه استراتژیک ایجاد شده بود امیدواریم روند ساخت و احداث پروژه راه آهن آستارا - آستارا با جدیدت و با شدت بیشتری همراه شود.
منبع تسنیم
انتهای پیام/ف