سعید نمکی وزیر بهداشت تصریح کرد: استقرار پرونده الکترونیک سلامت، اقدام بسیار عظیمی است که میتواند به عنوان انقلابی در نظام ارائه خدمت تلقی شود و خوشبختانه این طرح در مدت کوتاه و با تلاش شبانه روزی همکاران ما به نتیجه رسید، به طوری که حداقل ۷۵ میلیون ایرانی با کد ملی قابلیت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت دارند.
نمکی بیان کرد: پروسه ایجاد پرونده الکترونیک سلامت در وزارت بهداشت بسیار پیچیده بود، اما از این پس برای هر فرد بدون پرونده الکترونیک سلامت در زمان مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی، این پرونده تشکیل و سابقه مراجعات و بیماریهای وی نیز به آن منتقل میشود.
غلامی معاون دفتر سلامت محیط کار وزارت بهداشت درباره خبر تولید ۹۰ درصد از دوناتهای عرضه شده در مغازهها و سوپر مارکتها در واحدهای صنفی زیرزمینی و غیرمجاز، اظهار کرد: بازرسان سلامت محیط کار وزارت بهداشت به طور دورهای و منظم از اماکن عرضه کننده مواد غذایی و تهیه شیرینی بازرسی میکنند تا سلامت مردم به هیچ عنوان به خطر نیفتد.
معاون دفتر سلامت محیط کار وزارت بهداشت ادامه داد: تا به این لحظه هیچ گزارشی مبنی بر استفاده از واکس کفش به جای شکلات برای تهیه دونات به ما گزارش نشده است و من معتقدم اگر فردی به جای شکلات از مواد تقلبی مانند واکس کفش استفاده کند مقبولیتش در بین مردم بسیار کاهش پیدا میکند.
علیرضا قربانی نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار کرد: قیمت دارو در ایران نسبت به دیگر کشورها ارزان است، در برخی از مواقع شرایط مذکور باعث قاچاق معکوس دارو به کشورهای همسایه میشود.
وی ادامه داد: مصرف دارو باید بر اساس تجویز پزشک و متناسب با بیماری مراجعه کنندگان باشد، امروزه به دلیل شرایط اقتصادی مردم خودسرانه و بدون مراجعه به پزشک اقدام به خرید دارو از داروخانههای سراسر کشور میکنند.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به منابع پایدار حوزه سلامت افزود: ما باید منابع پایدار را در حوزه سلامت در چارچوب مشخص و قانونی تهیه کنیم و امروزه این منابع در بودجه سنواتی کشور آورده شده است، نکته قابل توجه این است که باید این منابع در اختیار حوزه بهداشت و درمان قرار بگیرد تا به شکل پایدار درآید و سازمانهای بیمهگر بتواند بدهی خود را به شرکتهای تجهیزاتی، دارویی و حتی دانشگاههای علوم پزشکی بپردازند.
شعیبی سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود وارفارین در بازار دارویی کشور اظهار کرد: وارفارین در لیست کمبودهای دارویی سازمان غذا و دارو قرار دارد.
وی افزود: ما پیش از این نیز کمبود وارفارین داشتیم اما کمبود آن برطرف شده بود ولی مجددا دچار کبود شدیم و این دارو در لیست واردات فوریتی قرار گرفت.
حسین قشلاقی عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور اظهار کرد: اگر فردی با استفاده از مهر جعلی اقدام به فعالیت پزشکی کند و در تخصصی غیر از رشته تحصیلی مشغول به طبابت شود از نظر قانون مجرم است زیرا این کار جرم محسوب میشود.
وی ادامه داد: اگر حتی بیماران و مراجعهکنندگان به مطب پزشکان متخلف از فرد مورد نظر شکایتی نداشته یا به دلیل اقدامات وی دچار آسیبی نشده باشند، اقدام این فرد انتظامی است و سازمان نظام پزشکی به عنوان متولی با پزشک متخلف به طور جدی برخورد میکند.
علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره بحث دفع زباله های بیمارستانی و در مواردی مشاهده آنها در محل های دفع زباله در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: گفت: بر اساس قانون سازمان مدیریت پسماند، ساماندهی پسماندهای عفونی بر عهده خود تولید کننده قرار دارد و بیمارستانها و مراکز درمانی بخشهای خصوصی، دولتی، نظامی، تأمین اجتماعی، خیرین غیر دولتی خود موظف هستند پسماندهای را در مبدا (بیمارستان یا مراکز درمانی ) بیخطر سازی کنند.
رئیسی اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد بیمارستانها بحث امحا و بی خطر سازی را بر اساس تفاهم نامه معاونت بهداشت و معاونت درمان وزارت بهداشت و شهرداری انجام می دهند.
انتهای پیام/