سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بندهایی از قانون اختیارات دفاع ملی آمریکا چین را هدف قرار داده است

لایحه سیاست‌های دفاعی آمریکا ساعاتی پیش در سنا تصویب شد که بند‌هایی از آن چین را در مسائلی از انتقال فناوری گرفته تا فروش مواد شیمیایی مصنوعی هدف قرار می‌دهد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، سنای آمریکا شب گذشته لایحه سیاست‌های دفاعی به ارزش حدود ۷۵۰ میلیارد دلار را به تصویب رساند که بند‌هایی از آن چین را در مسائلی از انتقال فناوری گرفته تا فروش مواد شیمیایی مصنوعی هدف قرار می‌دهد.

طرح قانون اختیارات دفاع ملی یا NDAA مشتمل بر ۹۷۳ صفحه در رای گیری پنجشنبه در سنای آمریکا با ۸۶ رای موافق در برابر ۸ رای مخالف به تصویب رسید.

بر اساس مفاد طرح قانون اختیارات دفاع ملی، وزارت دفاع آمریکا موظف است گزارش مفصل خود را در خصوص جلوگیری از انتقال فناوری‌های حساس به چین یا روسیه به کنگره ارائه کند. همچنین در این قانون بر لزوم نظارت بیشتر و سختگیرانه‌تر بر دانشمندان متقاضی دریافت روادید سفر به آمریکا تاکید شده است.

تصویب این قانون در سنا در شرایطی صورت می‌گیرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا قرار است روز شنبه با شی جینپینگ، رئیس‌جمهور چین در حاشیه اجلاس سران گروه بیست در اوساکای ژاپن دیدار و گفت‌وگو کند. بسیاری امیدوارند این دیدار به پایان دادن جنگ تجاری چند ماهه میان دو کشور کمک کند.

در همین حال، سنا روز جمعه در قالب یک رای گیری جداگانه، اصلاحیه‌ای را به رای خواهد گذاشت که بر اساس آن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از حمله نظامی به ایران بدون کسب مجوز و تایید اولیه از کنگره منع می‌شود.

طرح قانون اختیارات دفاع ملی هنوز از اجرایی شدن و تبدیل شدن به قانون چند گام فاصله دارد. نسخه مصوب این طرح در سنا باید با نسخه‌ای که انتظار می‌رود ماه آینده در مجلس نمایندگان آمریکا که تحت کنترل دموکرات‌ها قرار دارد به تصویب برسد، تطبیق داده شود. پیش بینی می‌شود نسخه مورد توافق دو طرف اواخر امسال در هر دو مجالس سنا و نمایندگان به رای گذاشته و با امضای ترامپ به قانون تبدیل شود.

طرح قانون اختیارات دفاع ملی در سنا همچنین در بردارنده اصلاحیه‌ای در زمینه تشدید تحریم‌ها علیه کره شمالی و اعمال تحریم‌های ثانویه علیه آن دسته از نهاد‌های مالی است که با نقض تحریم‌های موجود با پیونگ یانگ به داد و ستد و تجارت می‌پردازند.

انتهای پیام/

برچسب ها: چین ، آمریکا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.