وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر تکلیف دینی و وظیفه همگانی است و رواج آن در جامعه، از بروز بسیاری از آسیبهای اجتماعی که امروز شاهد آن هستیم جلوگیری میکند.
وی با بیان اینکه جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در قرآن مشخص شده گفت: مسئولیت پذیری یکی از اصلیترین مصادیق امر به معروف است و وقتی فردی مسئولیتی را بر عهده میگیرد باید آن را به نحو احسن انجام دهد.
امام جمعه عجب شیر از برنامههای گسترده در حوزه ترویج این فرهنگ و نیز اقدامات فرهنگی در راستای حاکمیت بخشیدن به اصول و مبانی دینی استقبال کرد و گفت: در حوزه ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه، همه باید وارد میدان عمل شوند.
حجت السلام محمود شربیانی افزود: امر به معروف و نهی از منکر از برنامههای مهم سیاسی و اجتماعی ائمه اطهار (ع) به ویژه هدف مهم حرکت، قیام و نهضت امام حسین (ع) است که باید در جامعه اسلامی نیز این فریضه احیا شود.
امام جمعه عجب شیر با تاکید بر اینکه مصوبات ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر اجرایی شود افزود: مسوولان باید در احیای امر به معروف و نهی از منکر بیشتر بکوشند.
امام جمعه عجب شیر گفت: عیار حجاب و عفاف شهرستان عجب شیر در مقایسه با شهرستانهای همجوار در سطح بالای قرار دارد و این جای خوشحالی و مباهات است.
فرماندار شهرستان عجب شیر نیز در این جلسه خواستار نظارت هرچه بیشتر بر نحوه برگزاری برنامههای فرهنگی شد و وظیفه این ستاد را هماهنگی بین دستگاهها برای اجرایی شدن امر به معروف و نهی از منکر دانست و بیان کرد: بر اساس دستورالعمل اجرایی قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، رؤسای ادارات مسئول اجرای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات خود هستند.
عادل اصغرپور فعال سازی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در سطح شهرستان را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: باید از افراد شاخص و تاثیرگذار به عنوان اعضای شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در سطح شهرستان استفاده شود تا اثرگذاری لازم را داشته باشد.
انتهای پیام/