وی ادامه داد: همه فیلمهایی که در هشت بخش جشنواره جیفونی حضور دارند تابع شرایط سنی هستند و شیوه رای گیری آن مانند اسکار است، یعنی برای هر بخش حدود ششصد بچه از سراسر جهان فیلمها را داوری میکنند، رای مخفی میدهند و طی روزهای برگزاری، علاوه بر نقد و بررسی فیلمها، پوشش خبری ایام جشنواره هم برگزار می شود. همچنین از هر بخش یک یا دو فیلم انتخاب میشوند که در حوزه بالای ۱۳ سال «ضربه فنی» کاندید دریافت یکی از جوایزجایزه اصلی است.
رمضانی گفت: من با دیگر فیلم هایم تقریبا به تمام جشنوارههای کودک و نوجوان دنیا رفتم، اما «جیفونی» نرفته بودم و قطعا حضور در این جشنواره برای هر فیلمی بسیار مهم است، بخش کودک جشنواره برلین هم این وضعیت را دارد. وقتی که اثری در کاتالوگ آن قرار میگیرد یعنی اینکه جشنوارههای دیگر به این جشنواره اقتدا میکنند، چون معتقدند که حساسیت و نکته سنجی آن جشنواره برای اینکه فیلمی را به عنوان الگو در دنیا معرفی کند و بگوید کودک و نوجوانان ما چنین فیلمی را میخواهد بالاست.
این کارگردان با بیان اینکه این فیلم را در جشنواره اصفهان و در اکران عمومی تجربه کردیم، در پایان یادآور شد: درواقع اصلا باور نمیکردم «ضربه فنی» بتواند به جشنواره «جیفونی» راه پیدا کند، چون فیلمهای قبلی من شاید خیلی شایستهتر از این بود، البته این فیلم به معنای واقعی برای رده سنی نوجوانان شاخته شده و اثری نیست که درباره کودک و نوجوان باشد. مخاطبش این فیلم از بچه پنج ساله تا پیرمرد هفتاد ساله است.
انتهای پیام/