سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛

گلایه رئیس پلیس راهور؛ خلافی‌ها صفر نمی‌شود تا بانک‌ها سود پول مردم را بگیرند

سردار هادیانفر درباره صفر نشدن خلافی خودرو بعد از پرداخت آنلاین از طریق سامانه راهور ۱۲۰ توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، این روز‌ها بسیاری از مردم برای پرداخت جریمه خودرو‌های خود از سامانه اینترنتی راهور ۱۲۰ استفاده می‌کنند، چراکه سامانه‌های پرداخت اینترنتی در تسهیل بسیاری از کار‌ها نقش بسزایی دارند.

اما اخیراً شهروندانی که از طریق سایت راهور ۱۲۰ اقدام به پرداخت جرایم خودروی خود کرده اند، با مشکل مواجه شدند و با وجود پرداخت هزینه خلافی خودرو به صورت اینترنتی، در سیستم ناجا همچنان دارای خلافی هستند.

این سامانه پرداخت اینترنتی خلافی خودرو با دریافت مبلغ جریمه، خلافی افراد را تسویه نمی‌کند و شهروندانی که خودرو آنها توقیف شده و در پارکینگ است، نمی توانند خودرو را ترخیص کنند.


بیشتر بخوانید: پرداخت جرایم رانندگی قسطی شد


در همین زمینه سردار سید کمال هادیان‌فر رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره صفر نشدن خلافی خودروهایی که در سامانه راهور ۱۲۰ خلافی خود را پرداخت کرده‌اند، اظهار کرد: پرداخت جریمه از طریق سایت راهور ۱۲۰ به دلیل وجود داشتن بانک های واسط به مشکل خورده چرا که این بانک‌ها پول را بیش از حد در حساب های خود نگه می دارد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با بیان اینکه هر زمان که تاییدیه پرداخت به دست اجراییات برسد، سیستم اجراییات خلافی ها را صفر می کند، گفت: البته یکی از مشکلاتمان بحث USSD‌ هاست که بانک‌های واسط خودشان به عنوان بانک عامل نیستند در صورتی که در گذشته فقط یک بانک عامل داشتیم که به لحظه صدور تاییدیه ها انجام می شد.

وی ادامه داد: برای راحتی کار مردم USSD‌ها را توزیع کردند و به بانک‌های غیرعامل واگذار شده است، این بانک ها مقداری از پول را متوقف می‌کنند تا از سود آن بهره‌مند شوند.

سردار هادیان‌فر با اشاره به اینکه این اقدام با نیت کسب سود بیشتر انجام می شود، افزود: بانک ها قصد دارند از وجود پول در حساب های خودشان سود بیشتری ببرند و به نوبت اقدام به واریز مبالغ به خزانه دولت می کنند که این موضوع اشکال دارد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا ادامه داد: من این گزارش را قبلاً هم دریافت کرده‌ام و بعضی از افراد هنگام مراجعه به مراکز شماره‌گذاری برای نقل و انتقالات خودرو گرفتار این موضوع  شده بودند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای در رابطه با این موضوع برگزار کرده‌ایم ، در این راستا  با ساز و کارهای بستری را به وجود آوریم  تا برای کسانی که بلافاصله پول‌ها را جابجا می‌کنند، تاییدیه ای صادر شود، گفت: در این میان امکان توقف پول در بانک وجود ندارد و این مبلغ در اختیاربانکی که به بانک عامل نزدیک تراست قرار می گیرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۳۰ ۲۰ تير ۱۳۹۸
اب ازسر چشمه گل آلوده
ناشناس
۲۰:۱۴ ۰۸ تير ۱۳۹۸
علی برکه اله عیبی نداره حالا از سیبو گلاب برجام بخورید تا بعد یه فکری مکنن برا این مسئله پس کی سوار خودور شاسی بلند بشنه از سود همین پولهاست که هرچه رئیس و کارمند بانکه همه میلیاردر شدندن 75درصد وامها را کارمندان میبرند با سود کم اونوقت برا یک میلیون وام باید مدارک آبا و اجداد تو ببری تا موافقت کنن با 2ضامن
غلامرضاالتماسی
۱۸:۳۹ ۰۸ تير ۱۳۹۸
باسلام،بنده هم فروردین ماه سال جاری مبلغی ازجرایم رانندگیمواینترنتی پرداخت کردم،اماالان که دوباره مبلغ جریمه ماشینموچک کردم تغییری نکرده،بانک ها باچه مجوزوحقی پول مردموبلوکه میکنن؟؟؟
علی
۰۴:۳۹ ۰۷ تير ۱۳۹۸
سلام. خیلی جالبه. من از سامانه راهور خلافی چند بار گرفتم صفر بوده رفتم تعویض پلاک مال 4 ماه قبل رو نشون میده 200 تومن جریمه عبور از چراغ قرمز رو نشون میده. موندم چکار کنم حریمه رو هم برای تعویض پلاک پرداخت کردم
ناشناس
۰۱:۳۸ ۰۷ تير ۱۳۹۸
بانکها اقتصاد ایران رو نابود کردن با نزول
ناشناس
۰۰:۵۹ ۰۷ تير ۱۳۹۸
پرداختهای با شناسه پرداخت برای سازمانهای دیگر هم انجام میگیرد اما آنها مشکلی ندارند حتما پلیس راه وصول را سخت کرده است الان قبض برق24ساعت بعد در سیستم اداره برق پرداخت شده نشان میدهد اما وجوه آن ممکن است هنوز به اداره برق واریز نشده باشد اما شناسه مربوطه به طور اتوماتیک در درگاههای بانکها و سازمان مربوطه انعکاس پیدا میکند حتما فرایند وصول قبض جریمه را سخت گرفتند.
ناشناس
۲۰:۵۲ ۰۶ تير ۱۳۹۸
چه راحت در خصوص ضایع شدن حقوق مردم صحبت می شود ( بانکها بخاطر کسب سود پول مردمو نگه میدارند )
رحیم اقدم
۱۸:۳۱ ۰۶ تير ۱۳۹۸
واقعا جای تاسف است.
رسول ترکه دهی
۱۷:۴۰ ۰۶ تير ۱۳۹۸
من هم خلافی رو اینترنتی پرداخت میکنم ۲ الی ۳ هفته زمان میبره از سیستم پاک بشه واقعآ جای بررسی داره
ناشناس
۱۷:۰۷ ۰۶ تير ۱۳۹۸
به جای جریمه کردن نقدی تو این اوضاع بد اقتصادی جریمه های غیر نقدی و فرهنگ رانندگی را گسترش دهید
عباس گودرزی
۱۶:۵۸ ۰۶ تير ۱۳۹۸
خود دولت اعلام کرده بجای سود روز شمار مردم که حق آنهاست جیبشان را بزنند و اگر کسی مثلا 10 میلیون در بانک دارد و یک روز به آخر ماه نیاز برداشست پیدا می کند سود آن 29 روز تو جیب بانک می رود و مشتری بی بهره می ماند .
هادی
۱۴:۰۱ ۰۶ تير ۱۳۹۸
پیگیری کنیدلطفاباکسب اجازه پلیس تویک محل دوبله پارک کردم مریض داشتم حالادیدم منوجریمه الصاقی کرده به کی بگم واقعاخجالت داره حالامیگیم آمریکاوغرب ایلوبله ماخودمون به همدیگه رحم نداریم لطفارسیدگی کنید
ناشناس
۱۳:۳۷ ۰۶ تير ۱۳۹۸
اينم از بانکمون که ديگه صدا ريس پليسم درآورد
ناشناس
۰۸:۵۲ ۰۷ تير ۱۳۹۸
آره واقعا
سعید
۱۳:۲۷ ۰۶ تير ۱۳۹۸
تادراین مملکت شفافیت سرلوحه نباشدهمینه که هست تا ابدهم همین خواهدبود.
ناشناس
۱۲:۴۶ ۰۶ تير ۱۳۹۸
راهکار بگید.گناه مردم چیه.اگر مستقیم تحویل بانک بدهند و رسید بیارند حله توضیح بدید.جلسه سریع بشه مردم الافند
ناشناس
۱۵:۲۶ ۰۶ تير ۱۳۹۸
مجید جان علاف
ناشناس
۱۲:۲۵ ۰۶ تير ۱۳۹۸
با نک ها نابودکردن مردم را
ناشناس
۱۰:۵۵ ۰۶ تير ۱۳۹۸
بانکها خون مردم رو توی شیشه کردن. اینه قدرت پول
ناشناس
۱۹:۳۲ ۰۶ تير ۱۳۹۸
بانک خون...؟
ناشناس
۱۰:۱۳ ۰۶ تير ۱۳۹۸
برای تنبیه و مجازات بانک های متخلف اسم شان را به مردم اطلاع رسانی کنید تا مردم تکلیفشان را بداند و کاری کنند که بانک از کرده خود پشیمان شود و هیچ زمانی دست به چنین عمل مجرمانه ای نزند!
حالا چرا پلیس شکایت نمی کند برای حق خودش و مردم و دولت؟!
ناشناس
۱۱:۰۹ ۰۷ تير ۱۳۹۸
همه بانکها بجز ملی سر کوچه ما
ناشناس
۱۰:۰۶ ۰۶ تير ۱۳۹۸
علی برکت الله
محمدرضا
۰۹:۱۲ ۰۶ تير ۱۳۹۸
حکایت تسویه دستگاههای کارتخوان هم همینه ولی هیچ میکروفونی صدای اعتراض ما رو نمیشنوه