نماینده یونیسف در ایران ادامه داد: تلاش میکنیم تا با همکاری نهادهای اجرایی در کشور قشر آسیب پذیر و کودکان و سالمندان تحت تأثیر تحریمها قرار نگیرند.
پارکس با اشاره به تدوین بسته ضد تحریم در یونیسف اظهار کرد: نمایندگی یونیسف در ایران با همکاری وزارت خارجه و آژانسهای سازمان ملل متحد بسته ضد تحریمی طراحی کردهاند تا کودکان و اقشار آسیب پذیر با تحریمهای آمریکا آسیب نبینند.
نماینده یونیسف در ایران در ادامه به جزئیات بسته ضد تحریم یونیسف اشاره کرد و گفت: اولین جزء بسته ضد تحریم همکاری کامل با دولت و وزارت بهداشت برای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی و نقل و انتقال مالی به منظور تامین این کالاهای اساسی حوزه سلامت است.
وی ادامه داد: در جزء بعدی یونیسف تلاش میکند تا با همکاری دستگاههای اجرایی کشور (وزارت رفاه و بهداشت)که در حوزه رفاه مردم فعالیت میکنند کارآمدی در تأمین رفاه مردم را در دوران تحریم بالا ببرد.
پارکس بیان کرد: توجه به فقرا و بهبود اشتغال و بازگشت رشد اقتصادی به ایران از دیگر محورهای بسته ضد تحریم یونیسف محسوب میشود ما علاقه داریم تا در حوزه اقتصاد کلان به نهادهای مجری در کشور کمک کنیم تا کشور ایران به رشد مثبت اقتصادی دست پیدا کند.
نماینده یونیسف در ایران همکاری با سازمان برنامه و بودجه را از دیگر اجزای بسته ضد تحریم یونیسف دانست و گفت: ما تلاش میکنیم تا با همکاری سازمان برنامه ریزی و بودجه سیاستگذاری و کارآیی نهادهای کشور را بهبود بخشیم تا در دوران تحریم به بخشهای آسیب پذیر آسیبی وارد نشود.
وی با تأکید بر لزوم کم کاریهای دو جانبه و چند جانبه ایران با کشورهای دوست برای دور زدن تحریمها اظهار کرد: یونیسف تلاش میکند تا به کمک کشورهای تحت پوشش و دوست با ایران همکاریهای دو یا چند جانبه برقرار کند تا در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی ارتباطات تسهیل شود و سلامت مردم و بیماران ملت ایران آسیبی نبیند.
انتهای پیام/