وی بیان کرد: چابهار بندری با ظرفیت بالا و موقعیت مناسبی برای صادرات و واردات دارد و میتوان گفت این شهرستان در شاهراه حمل و نقل بین المللی قرار دارد.
معاون اقتصادی رئیس جمهوری گفت: طرحهای فولاد و پتروشیمی پیشرفت خوبی دارند و میتوانند در توسعه و اقتصادی این منطقه محروم و اشتغالزایی افراد بومی نقش داشته باشند.
وی با اشاره به سرمایه گذاری خارجی و تسهیل امورات در این زمینه خاطرنشان کرد: توسعه تجارت میان ایران و کشورهای مختلف بویژه کشورهای همسایه نظیر پاکستان و افغانستان برای توسعه منطقهای ضروریست.
نهاوندیان تصریح کرد: شخص رئیس جمهوری همه دستگاههای دولتی را موظف کرده تا در جهت تسهیل امور فعالان اقتصادی بویژه در امر صادرات و تولید اقدامات موثری را انجام دهند.
وی ادامه داد: موتور پیشران توسعه کشور بخش خصوصی است و باید تمامی زمینهها برای فعالیت این بخش و سرمایه گذاری را تسهیل کنیم.
معاون اقتصادی رئیس جمهوری با اشاره به شکلگیری منطق آزاد و اهداف تولید محوری، توسعهای و اشتغالزایی آنان، خاطرنشان کرد: مناطق آزاد باید پیشران صادرات در کشور باشند و منطقه آزاد چابهار نسبت به سالهای گذشته زیرساختهای خوبی دارد و میتواند موجب توسعه و آبادانی این منطقه محروم باشد.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار نیز اظهار داشت: شهرک پتروشمی شامل طرحهای اوره آمونیاک، متانول، متانول آمونیاک، انواع پلی اتیلن، آروماتیک، MEG، MTP و کریستال ملامین است و در زمینی به مساحت بیش از هزار و ۲۰۰ هکتار در حال اجراست.
عبدالرحیم کردی افزود: شرکت تولید آریا پروفیل نیز با سرمایه گذاری بخش خصوصی با ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن انواع لولههای صنعتی گاز و لولههای مقاطع فولادی و پروفیل راه اندازی شده است.
وی بیان کرد: مجتمع پلاستیک سازی نیز در سال ۹۵ به منظور حمایت از کالای ایرانی در منطقه آزاد چابهار اجرایی شد و تاکنون بیش از ۱۶ میلیارد تومان هزینه در برداشته و توانسته زمینه اشتغالزایی را برای ۱۲۰ نفر از بومیان این منطقه فراهم کند.
انتهای پیام/ع