وی افزود: یکی از الزامات توسعه تجارت و ترانزیت با کشور پاکستان ایجاد خط ریلی به عنوان پروژه مشترک از بندر گوادر پاکستان تا پایانه مرزی ریمدان چابهار است.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: شیرین سازی آب دریا برای فعالیتهای تجاری و صنعتی نیز موثر است و باید آب مورد نیاز صنعت و کشاورزی از دریا تامین شود و دولت نیز تعهد تضمین خرید آب تولیدی بخش خصوصی را تقبل کند.
وی ادامه داد: شهرکهای تخصصی برای صنایع پایین دستی پتروشیمی، فولاد و ایجاد زیرساختهای مورد نیاز مورد تقاضای سرمایه گذاران است.
بامری بر تسریع در تکمیل پروژههای گازرسانی، راه آهن چابهار- زاهدان به سرخس، فرودگاه، جادههای مواصلاتی و طرحهای در دست اجرا تاکید کرد.
وی به فرصت سرمایه گذاری در بخشهای کشاورزی و گردشگری اشاره کرد و افزود: ایجاد ردیف اعتباری ویژه به عنوان تسهیلات توسعه بخش گردشگری برای ایجاد و ساخت مراکز اقامتی، رفاهی، تفریحی و گردشگری ضروریست.
فرماندار چابهار بر بخشودگی وامهای کشاورزی، ساماندهی مناطق حاشیه شهر با جمعیت بیش از ۷۰ هزار نفر، جبران خسارتهای خشکسالی، تکمیل طرحهای آبرسانی، شیرین سازی و انتقال آب دریا به زمینهای کشاورزی و تمامی روستاهای این شهرستان تاکید کرد و گفت: از محل صندوق توسعه ملی مورد انتظار است تا مشکلات ذکر شده پیگیری و مرتفع شوند.
انتهای پیام/ع