وی گفت: تمام مقرراتی که بر سر راه سرمایه گذار مانع ایجاد میکند باید اصلاح شود تا سرمایه گذاران به راحتی و در کمترین زمان ممکن فعالیتهای اقتصادی خودشان را انجام دهند.
معاون اقتصادی رئیس جمهوری افزود: گامهای لازم در حوزه تجارت و سرمایه گذاری باید برداشته شود و هر کالای صادراتی و وارداتی به کشورهای مختلف به شکل تهاتری و مبادلات مالی و بانکی مورد حمایت دولت است.
وی تاکید کرد: عزم ایران برای مقابله با تحریم و ایجاد فرصت برای تعامل بهتر، تسهیل صادرات و واردات است.
نهاوندیان با بیان اینکه از فرصت لازم برای توسعه روابط با کشورهای همجوار استفاده میکنیم گفت: فرصت سرمایه گذاری مشترک در مرزها در خصوص معادن وجود دارد.
احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: کسانی که در روند سرمایه گذاری، فعالان اقتصادی را با مشکل مواجه و موانع درست کنند سریعاً عزل میشوند.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار نیز اظهار داشت: سه هزار شرکت در این منطقه آزاد ثبت شده که ۳۳۰ شرکت آن خارجی که از این تعداد ۱۴۰ شرکت از کشور افغانستان هستند.
عبدالرحیم کردی افزود: بخشی از مشکلات تجار و سرمایه گذاران خارجی مسائل داخلی، گمرکی و بروکراسی اداری است که باید تسهیل شود.
وی بیان کرد: برخی واحدهای تولیدی بخاطر مسائل ارزی و عدم تخصیص ارز تعطیل شدهاند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار بر حل مشکلات پیش روی تولید تاکید کرد و افزود: امیدواریم حضور مسئولان کشوری بتواند مایه خیر و در رفع مشکلات تأثیرگذار باشد.
تجار و سرمایه گذاران خارجی نیز مهمترین مشکلات را خروج، مراجعت و سختگیریهای نیروی انتطامی برای تردد به شهر و منطقه آزاد، عدم صدور گواهینامه، وضع مالیات سنگین برای تجار، نبود زیرساخت حمل و نقل، جاده و کامیون برای صادرات کالا به افعانستان عنوان کردند.
انتهای پیام/ع