سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان بررسی می‌کند؛

انتشار قرآن‌های عطری؛ درست یا غلط؟/ وارداتی که منحصر به چند نفر است!

در روز‌های اخیر شاهد انتشار اخباری مبنی بر سرطان‌زا بودن کاغذ‌های عطری بوده‌ایم.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در روز‌های اخیر شاهد انتشار اخباری مبنی بر سرطان‌زا بودن کاغذ‌های عطری به نقل از برخی از ناشران بودیم. این در حالی است که معمولاً در انتشار کتاب‌های نفیسی چون قرآن از کاغذ‌های عطری استفاده می‌شود.

ما در این گزارش تلاش می‌کنیم با تکیه بر صحبت‌های برخی از کارشناسان مذهبی و ناشران نکات مثبت و منفی استفاده از کاغذ عطری در انتشار کتاب‌های نفیس و دلیل طرح ادعای سرطان‌زا بودن این نوع از کاغذ‌ها را بررسی کنیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالعلی گواهی رئیس سازمان بسیج اساتید و طلاب کشور و کارشناس مذهبی، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه همه ما باید حواسمان جمع باشد که سوءاستفاده از مقدسات نیز بد است، گفت: برخی از افراد در انتشار کتاب قرآن از کاغذ عطری استفاده می‌کنند، اما تبلیغاتی مبنی بر انتشار قرآن عطری در حقیقت مقدسات را زیر سؤال می‌برد. همان طور که نباید قداست، جایگاه و ارزش قرآن و نماد‌های دینی ما شکسته شود، نباید به افراد نیز اجازه بدهیم که آن را آسیب‌پذیر کنند و شک و تردیدی برای مردم ایجاد کنند. مثلاً برخی از افراد می‌گویند تربتی که از کربلا آورده‌ام، بوی عطر می‌دهد؛ البته تربت واقعی کربلا معطر است، اما آیا همه خاک‌هایی که از کربلا آورده می‌شوند، معطر هستند؟ به نظر می‌رسد که استفاده از کاغذ معطر در چاپ کتاب قرآن باعث می‌شود که در کنار این کار سوءاستفاده‌هایی هم انجام شوند.

این کارشناس مذهبی افزود: فردی که با قرآن مأنوس است، بوی خوش قرآن را احساس می‌کند و می‌گویند دهان کسی که قرآن می‌خواند، خوشبو می‌شود. می‌گویند چشم کسی که با قرآن انس گرفته، نورانی می‌شود. این امر شاید از نظر علمی اثبات نشده باشد، اما از لحاظ عرفی ثابت شده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین گواهی اظهار کرد: می‌گویند زمانی که ناپلئون به کتابخانه مصر رسید گفت کتاب مسلمان‌ها را به من نشان دهید. قرآن را به او نشان دادند و ناپلئون تفألی به کتاب آسمانی مسلمانان زد. در این تفأل چنین آمد: «إنا هذا القرآن یهدی للتی هی اقوم» این قرآن، به راهى که استوارترین راه‏هاست، هدایت می کند. ناپلئون پس از شنیدن ترجمه این آیه گفت: تا مسلمانان قرآن را دارند، رنگ تیره‌بختی را نخواهند دید و گمراه نمی‌شوند. لذا تنها راه نفوذ بر مسلمانان این است که قرآن را بی‌محتوا کنیم. بنابراین رفتن به وادی انتشار قرآن با استفاده از کاغذ‌های عطری، راهی به ترکستان است. من معتقدم که خطر بی‌محتوا شدن قرآن بیشتر از خطر سرطان است.؛ زیرا سرطان جبران‌پذیر است.

در این میان حمیدرضا پویامنش مدیر فروش انتشارات هلیا معتقد است فردی که ادعای سرطان‌زا بودن کاغذ‌های عطری را مطرح کرده باید برای اثبات ادعای خود تحقیقی انجام داده باشد یا به منبعی استناد کند.

وی افزود: کاغذ عطری، کاغذ گران‌قیمتی است و انحصار وارداتش در دست چند نفر است.

انتهای پیام/

برچسب ها: قرآن ، نشر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۵۲ ۱۰ تير ۱۳۹۸
خیلی عالیه من با این کار موافقم