سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون اول قوه قضاییه:

عدالت با تو بمیری من بمیرم ایجاد نمی‌شود

اژه ای با بیان اینکه عدالت با تو بمیری من بمیرم ایجاد نمی‌شود، گفت: عدالت با تلاش و خودسازی و بدون تعارف کار کردن ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضاییه در همایش سراسری قوه قضاییه اظهار کرد: در شهریور سال گذشته در برخی از جلسات خصوصی بنده گفته بودم که دوره دوم ریاست قوه قضاییه رو به پایان است و باید تصمیم گرفته شود که ریاست جدید از درون دستگاه قضایی باشد و یا برون و همان زمان در جلسات خصوصی بنده به مقام معظم رهبری گفتم که اقای رئیسی برای این سمت مناسب است و بنده امروز برای این انتخاب خوشحال هستم و امیدوار هستم در گام دوم انقلاب متناسب با نظام قضایی گام برداریم.

وی بابیان اینکه حرکت در گام دوم انقلاب متفاوت با عملکرد در گذشته با توجه به شرایط موجود است، گفت: وجود روحیه جهادی و انقلابی در گام دوم انقلاب مهم است و ما امروز این روحیه جهادی را در رئیس قوه قضاییه و کارکنان می‌بینیم.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای  افزود: نقش مدیران در گام دوم انقلاب مهم است و روحیه جهادی در مدیران مهم است.

وی گفت: در گام دوم انقلاب لازم است عدالت گسترش بیشتری پیدا کند علی رغم اینکه در چهل سال گام‌های زیادی برداشته شد است، اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم و برای اجرای عدالت نیازمند قانون خوب و مجری خوب برای اجرای قانون است.

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه عدالت با تو بمیری من بمیرم ایجاد نمی‌شود، گفت: عدالت با تلاش و خودسازی و بدون تعارف کار کردن ایجاد می‌شود.

امروز در دوره جدید مردم امید فراوانی به قوه قضاییه پیدا کردند و این نعمت است، اما به همین میزان بار مسئولیت ما سنگین‌تر شده است.

محسنی اژه‌ای گفت: ما در این مقطع در گام دوم با انتظارات مردم مواجه هستیم و نباید کوتاهی کنیم و ما باید امید مردم را به کارامدی نظام و دستگاه قضایی افزایش دهیم؛ اگر امید مردم به یاس تبدیل شود ما باید چه کار کنیم.

محسنی اژه‌ای افزود: در مدت چهار ماه اقدامات زیادی انجام شد و رهبری هم تاکید داشتند که زمان بندی انجام شود و ما برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را در نظر گرفتیم و زمان برای برنامه‌های کوتاه مدت ۶ ماه تعیین شده است و ما در حال حاضر از برنامه‌ها جلو هستیم.

وی گفت: مقام معظم رهبری گفتند که نیاز تحقق عدالت مردمی بودن است و در این دوره با گروه‌های مختلف دیدار و نظر خواهی شد و در اطلاع رسانی گام‌های زیادی برداشته شده و فضای عمومی جامعه نسبت به قوه قضاییه تغییر کرده است و باید مراقب آن باشیم در غیر این صورت دچار آفت می‌شود.

محسنی اژه‌ای اظهار کرد: یکی از اقدامات در دوره جدید رسیدگی به کار‌های عقب مانده است و رسیدگی به پرونده‌های ماده ۴۷۷ یکی از این مواردی بود که به بسیاری از این پرونده‌ها رسیدگی و به دیوان عالی کشور ارسال شد.

معاون اول قوه قضاییه افزود: بخش دیگر پرونده‌های استیذان بود که امضا شد و بخشی از کار ارسال لایحه به دولت بود که تعدادی لایحه به دولت ارسال شد.

وی در رابطه با اصلاح قوانین گفت: معاونت حقوقی به دنبال اصلاح قوانین است.  موضوع بعدی گردش مدیران است که این کار شروع شده و به نظر بنده می‌تواند مفید باشد و نیرو‌های جوان جایگزین نیرو‌های قدیمی شود.

معاون اول قوه قضاییه در رابطه با دادگاه ویژه اظهار کرد: با اقدامات دشمن در حوزه اقتصادی، دشمن جنگ تمام عیار اقتصادی را شروع کرده است که با توجه به شرایط سال گذشته رییس قوه قضاییه نامه‌ای به مقام معظم رهبری نوشتند و اجازه خواستند و مقام معظم رهبری با درخواست رییس قوه قضاییه برای رسیدگی به پرونده مفاسد اقتصادی اجازه دادند. مدیران جدید با دقت این استجازه و ایین نامه را با دقت بخوانند و تا پایان تیر ماه نظرات خود را مطرح کنند.

محسنی اژه‌ای گفت: بنده می‌بینیم در دادگاه‌ها هر موضوعی که عنوان مفاسد اقتصادی دارند به دادگاه‌های ویژه سرازیر می‌شود و رییس کل دادگستری استان‌ها باید نظارت داشته باشند.

وی بیان کرد: برخی پرونده‌ها واقعا در سطح مفاسد اقتصادی نیست؛ به عنوان مثال فردی شرکت گلدکویستی تشکیل داده، اما در حد کلان نیست و نباید در دادگاه مفاسد اقتصادی رسیدگی شود.

معاون اول قوه قضاییه خاطرنشان کرد: پرونده مفاسد اقتصادی به صورت علنی برگزار می‌شود و لازم است که نماینده‌های دادستان‌ها با دقت از کیفرخواست دفاع کند تا مردم هم مطلع شوند.

انتهای پیام/

برچسب ها: قوه قضائیه ، دادگاه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ali
۱۹:۵۲ ۰۴ تير ۱۳۹۸
فرهنگ زیاده خواهی و عدم رعایت حقوق و احترام دیگران سبب افزایش مشکلات جامعه شده و باید اشنایی با مدنیت و قوانین ضروری در مراودات روزمره به دانش اموزان اموخته شود