سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون علم و فناوری رئیس جمهور:

مسیر سرمایه گذاری کشور برای پژوهش نادرست است/هنوز یک فارابی و یا ابن سینا به جامعه تحویل ندادیم

معاون علم و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه مسیر سرمایه گذاری کشور بر روی پژوهش نادرست است، گفت: تکنولوژی با پول به دست نمی‌آید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، سورنا ستاری معاون علم و فناوری رئیس جمهور  شامگاه دوشنبه در جمع مسئولان کاشان ضمن اشاره به تغییرات محسوس در منطقه کاشان اظهار داشت: اگر توسعه بر اساس مطالعه و محور‌های بومی صورت نگیرد در آینده متوجه اشتباه خود می‌شویم و در آن صورت کمکی به اشتغال نکردیم در حالی که باید دانست مهمترین عامل در توسعه، نیروی انسانی و توجه به آن است.

وی با بیان اینکه ایران در حوزه نیروی انسانی جز کشور‌های فوق العاده است، افزود: تنها در شهرستان کاشان ۴۰ هزار دانشجو تحصیل می‌کنند، اما باید توجه داشت که این میزان نیروی انسانی چه تأثیری در منطقه داشته است و در توسعه شهری و منطقه چه نقشی داشته‌اند.

در هیچ دوره‌ای از تاریخ این کشور به این میزان به پژوهش اعتبار تخصیص داده نشده است

معاون علم و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه سرمایه گذاری بر روی پژوهش نتیجه مطلوب می‌دهد، ابراز داشت: در هیچ دوره‌ای از تاریخ این کشور به این میزان به پژوهش توجه نشده و اعتبار تخصیص داده نشده است، اما متأسفانه هنوز یک فارابی و یا ابن سینا به جامعه تحویل ندادیم و بر همین اساس باید این مشکل را ریشه یابی کرد چرا که مسیر سرمایه گذاری بر روی پژوهش نادرست بوده است.

وی با بیان اینکه بهره برداری از واحد‌های صنعتی همچون فرش تولید علم و فناوری نمی‌کند، گفت: واحد‌هایی همچون واحد تولید فرش نیازمند نیروی متخصص نبوده و نیاز آن با نیروی تکنسین برطرف می‌شود.

صنعت فرش تا نابودی آن نیز پیشرفت داشته است

ستاری گفت: ایران و منطقه کاشان دارای صنعت فرش است چرا که دانش آن بومی است، اما هیچ از یک از حوزه‌های علوم به رونق آن کمکی نکرده‌اند و حتی این صنعت تا نابودی آن نیز پیشرفت داشته است.

ستاری ضمن اشاره به سطوح پایین علوم در قبل از انقلاب اسلامی گفت: ما زمانی پیشرفت می‌کنیم که کاروری و صنعت داشته باشیم در حالی که بهره برداری از کارخانه‌ها تا حدود کمی می‌تواند مشکل اقتصاد و اشتغال را رفع کند و بر همین اساس این مهم نیازمند احترام به کارآفرین و تسهیل قوانین است.

وی با بیان تکنولوژی با پول به دست نمی‌آید، افزود: تکنولوژی یاد گرفتنی است همان گونه که مقرر بود در برخی از کشور‌های عربی منطقه اقدامات علمی خاصی انجام دهند، اما از آنجا که می‌خواستند تکنولوژی را خریداری کنند موفق نبودند.

انتهای پیام/ف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.