اما با قرار گرفتن در لیست سیاه بازرگانی آمریکا و قطع همکاری با شرکتهای مانند گوگل، کوالکام، اینتل و دیگر شرکتها، عملا زنجیره تامین هوآوی فروپاشید و حال این شرکت باید بتواند تا قطعات سختافزاری و برنامههای نرمافزاری خود را به روشی دیگر تامین کند. این اتفاق تاثیرات منفی بر فروش محصولات هوآوی خواهد گذاشت، این شرکت تا به اینجای سال فروش خوبی داشته، اما در ادامه سال، کاهش چشمگیر فروش این شرکت چینی، قابل انتظار است. خود هوآوی اعلام کرده با این وضعیت، پیشبینی افت فروش ۴۰ تا ۶۰ میلیونی را دارد و کل آمار به ۱۴۰ تا ۱۶۰ میلیون واحد، کاهش خواهد داشت. بزرگترین مشکل این شرکت، فسخ شدن مجوز استفاده از سیستمعامل اندروید است، محصولات عرضه شده این شرکت به این سیستمعامل مجهز شده و حتی سری پرچمدار P30 بروزرسانی اندروید Q رانیز دریافت کردند، اما پرچمداران نیمه دوم سال هوآوی یعنی سری میت ۳۰، به احتمال فراوان با سیستم عامل Hongmeng عرضه میشوند.
با این وجود هوآوی در شش ماه اول سال و تا پایان ماه می، ۱۰۰ میلیون تلفن هوشمند به بازار عرضه کرد، این روند اگر ادامه پیدا میکرد، هوآوی به رکورد ۲۰۵ میلیون عرضه سال گذشته خود میرسید، اما با توجه به شرایط پیش آمده، تصور ۱۰۰ میلیون عرضه تلفن هوشمند در ادامه سال برای هوآوی، بسیار دشوار است.
تا همین حالا، فروش هواوی در خارج از چین نسبت به ماه گذشته ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده، البته بر اساس اطلاعات موجود، عرضه محصولات پوشیدنی هوآوی مانند ساعت هوشمند این شرکت دچار افت نشده است و همچنان روندی صعودی دارد، مدیر تجارت مصرفکنندگان هوآوی بهتازگی اعلام کرد که از اکتبر گذشته تاکنون بیش از ۲ میلیون ساعت هوشمند سری Watch GT در سراسر جهان عرضه شده است، همچنین عرضه تجهیزات پوشیدنی هوآوی در سه ماهه اول سال ۲۰۱۹ نسبت به زمان مشابه سال گذشته، بیش از ۲۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشیهای هوشمندی که در سال ۹۷ رونمایی شدند +تصاویر
انتهای پیام/