سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری خبر داد؛

افزایش ۲۵ درصدی سهم اشتغال روستایی

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت:سهم اشتغال روستایی از سبد اشتغال کشور از ۵ درصد به ۲۵ درصد افزایش یافته است.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه ،محمد امید معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه با اعلام اینکه ۲۶ درصد جمعیت کشور معادل ۲۱ میلیون نفر در روستا‌ها زندگی می‌کنند، گفت : دولت دوازدهم توجه خوبی به اشتغال و توسعه روستا‌ها داشته و به این منظور یک و نیم میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی به ایجاد اشتغال پایدار در روستا‌ها اختصاص یافت که بانک‌ها نیز معادل این رقم را به آن اضافه کرده و در مجموع ۱۸ هزار میلیارد تومان به منظور ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری تامین شد.

وی گفت : از ابتدای انقلاب تاکنون تخصیص چنین منابعی جهت اشتغالزایی در روستا‌ها بی سابقه بوده است. نرخ سود این تسهیلات نیز پایین و بین ۴ تا ۶ درصد و دوره بازپرداخت آن ۹ ساله است.

امید با بیان اینکه پرداخت این تسهیلات آثار خوبی در روستا‌ها داشته، گفت: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران نرخ بیکاری در روستا‌های کشور کاهش محسوسی داشته که اعداد آن در حال استخراج است، همچنین سهم اشتغال روستایی از سبد اشتغال کشور از پنج درصد به ۲۵ درصد افزایش یافته است.

مهاجرت از روستا‌ها به شهر‌ها کمتر از مهاجرت از شهر‌ها به روستا‌ها بوده است

وی به دیگر آثار پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری نیز اشاره کرد و افزود: سال ۱۳۹۷ قطعا مهاجرت معکوس در کشور اتفاق افتاده و مهاجرت از روستا‌ها به شهر‌هاکمتر از مهاجرت از شهر‌ها به روستا‌ها بوده است.

امید یکی دیگر از آثار این طرح را افزایش اقامتگاه‌های بوم گردی در روستا‌های کشور عنوان کرد و گفت: سال ۱۳۹۶ تنها ۲۵۰ واحد بوم گردی داشتیم که اکنون به ۱۸۵۰ واحد رسیده و در حوزه کشاورزی، صنایع کوچک و ... نیز چنین شرایطی ایجاد شده و آثار پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی در حال نمایان شدن است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: برای استمرار این شرایط باید لحاظ این منابع مستمر باشد تا شاهد توسعه روستا‌ها باشیم.

وی در ادامه با اشاره به ضعف‌هایی که در این طرح وجود دارد، گفت: لایحه‌ای به منظور اصلاح نقاط ضعف تهیه و در مجلس در حال بررسی است که به موجب آن محدودیت‌های موجود برداشته و اختیارات بیشتری به استان‌ها داده می‌شود.

امید در بخش دیگر سخنانش با بیان اینکه استان کرمانشاه پتانسیل‌های خوبی برای توسعه و اشتغال دارد، گفت: بالاترین ظرفیت استان نیروی انسانی و مدیریتی آن است که با حضور مهندس بازوند در راس مدیریت استان، کرمانشاه از این موهبت برخوردار است.

وی همچنین جهت پرداخت منابع بیشتر برای اشتغال پایدار روستایی به استان از محل منابع متمرکز قول مساعد داد .

انتهای پیام/د

 

 

برچسب ها: استانداری ، تسهیلات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.