وی افزود: این اختلال علاوه بر سر ممکن است سایر نقاط چرب بدن مانند صورت را هم درگیر خود کند و در این بین میتوان به کنارههای بینی، پلک، ابرو، پشت گوش و در برخی موارد به قفسه سینه اشاره کرد.
صادقی نیا درباره علت بروز این بیماری گفت: علت اصلی این اختلال هنوز ناشناخته است اما عواملی مانند استرس، ژنتیک، هوای سرد و خشک، مالاسزیا، فعالیت غیرعادی سیستم ایمنی، برخی داروها، افسردگی و اعتیاد به الکل در ایجاد آن موثر خواهند بود.
وی گفت: درماتیت سبورئیک در آقایان بیش از خانمها شیوع دارد؛ همچنین پوستهای چرب، نوزادان و بزرگسالان بین ۳۰ تا ۶۰ سال بیشترین آمار مبتلایان به این اختلال را دارند.
صادقی نیا درباره درمان این نوع بیماری اظهار کرد: درماتیت سبورئیک خود به خود بهبود پیدا خواهد کرد؛ اگر موضع دردناک و متورم شده و یا ترشح پیدا کند، در صورتی که مشکوک به عفونت باشد باید به پزشک مراجعه شود، این اختلال ممکن است در اکثر مواقع به یک بیماری مزمن تبدیل شده و یا تا آخر عمر همراه بیمار مانده و به صورت دورهای فعال و شعله ور شود.
بیشتر بخوانید: هرآنچه درباره خارش پوست سر باید بدانید
وی گفت: خبر خوب به مبتلایان این بیماری کنترل آن است؛ درمانها به ۲ شکل صورت میگیرد؛ درمان نسخهای با تجویز پزشک یا او تی سی دکانتر که نیازی به نسخه پزشک ندارد. راه درمان با توجه به شدت ضایعات پوست انتخاب میشود و در این بین مراقبت موضع مورد نظر مهم است. شست و شو آن با آب گرم و استفاده از شوینده مناسب که باعث کنترل چربی و حذف سلولهای مرده میشود هم نقشی بسیار مهم در درمان دارند.که
صادقی نیا متذکر شد: اولین قدم در درمان این بیماری تغییر سبک زندگی است، همچنین حساسیت در انتخاب لوازم بهداشتی در
انتهای پیام/
اقای دکتر گفتند تغییر سبک زندگی یعنی چه
بسیاااار جالب بود