وی با بیان اینکه توسعه شرکتهای دانش بنیان با نگاه صادرات محور دنبال میشود، گفت: ۲۱ شرکت در این حوزه فعال هستند که در تولید محصولات صادرات محور فعالیت دارند.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل ادامه داد: محصولات ۴۶ واحد پارک علم و فناوری اردبیل در حال تجاری سازی است که در آینده سبب اشتغال و ارزآوری بیشتر در استان میشود.
ابراهیم پور با بیان اینکه تلاش میشود هستههای فناور در لایههای جامعه نفوذ کرده و تأثیرگذار باشند، افزود: حمایت از محصولات و خدمات دانش بنیان برای تجاری سازی و همکاری با مراکز علمی و پژوهشی جهت هدایت نتایج پژوهشهای کاربردی در ارائه محصولات و خدمات از اهداف و وظایفی است که از سوی پارک علم و فناوری دنبال میشود.
او گفت: علاوه بر این تمرکز بر صادرات کالا و خدمات دانش بنیان و توسعه خدمات علمی و فنی، اقتصادی و تجاری برای فناوران در راستای توسعه محصولات و خدمات دانش بنیان و تمرکز بر جذب و پذیرش ایدههای نو و فناورانه از دیگر اهداف پارکهای علم و فناوری است.
وی ترویج فناوریهای کشاورزی را از اهداف اصلی پارک علم و فناوری استان اردبیل ذکر کرد و افزود: هر چند در سالهای اخیر در شناسایی و حمایت از شرکتهای دانش بنیان و معرفی محصولات برند کوتاهی شده، ولی برخی از شرکتهای حاضر در پارک اردبیل به مرحله تجاری سازی رسیدند.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل همچنین با اشاره به برند سازی عسل اظهار داشت: با همکاری پارک علم و فناوری استان اردبیل، پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران و شرکت دانش بنیان تعاونی مهر کشاورزی اکسیر فرآوران سبلان مستقر در پارک علم و فناوری استان اردبیل توافق نامه ایجاد آزمایشگاه مرجع عسل و فرآوردههای تولیدی زنبور عسل با هدف تدوین استاندارد و توسعه آنالیزهای استاندارد عسل در کشور امضا شد.
پارکهای علم و فناوری به عنوان یکی از مهمترین ساختارهای مؤثر در اقتصاد دانش بنیان و محیطی مناسب برای استقرار، توسعه و شکوفایی مؤسسات و شرکتهای دانش بنیان هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاهها و سایر مؤسسههای پژوهشی به فعالیتهای فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن بعنوان یک نهاد فناورانه، افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت مؤسسههای متکی بر فناوری است.
منبع ایرنا
انتهای پیام/م