سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیرازی در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

نرخ جگر افزایش یافت

رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه با بیان اینکه نرخ جگر تغییر کرده است گفت: هم اکنون نرخ هر سیخ جگر گوسفندی به ۵ هزار تومان رسیده است.

غلامحسین شیرازی رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه نرخ فروش دل، جگر و قلوه افزایش است گفت: هم اکنون نرخ هر سیخ جگر به ۵ هزار تومان رسیده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر وضع بازار مناسب نیست اظهار کرد: امیدواریم که وضع بازار تغییر کند و به تعادل برسد.


بیشتر بخوانید: میزان تقاضا در بازار دل و جگر کاهش یافت/ هر سیخ جگر گوسفندی ۴ هزار تومان 


شیرازی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر قیمت خرید هر کیلو جیگر گوساله ۷۵ تا ۸۰ هزار تومان و گوسفندی ۱۱۵ تا ۱۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه تصریح کرد: نرخ رسمی فروش هر سیخ دل، قلوه و جگر گوسفندی ۵ هزار تومان و گوساله، ۴ هزار تومان است.

به گفته شیرازی، یک هزار و ۵۰۰ واحد صنفی دل، جگر و قلوه در تهران مشغول به فعالیت اند.

شیرازی در پاسخ به این پرسش که تعیین تکلیف فروش خیابانی دل و جگر در معابر تهران به کجا رسیده است گفت: باتوجه به جلساتی که برگزار شده است و عدم نظارت بهداشتی بر آنها، قرار بر آن شده که دست فروشان در سطح معابر جمع آوری شوند.

به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه، امیدواریم که قیمت‌ها و وضع بازار دل و جگر سر وسامان یابد چرا که این بازار نیاز به حمایت دارد.

انتهای پیام/

قیمت خرید هر کیلو جیگر گوساله ۷۵ تا ۸۰ هزار تومان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۳۱ ۰۳ تير ۱۳۹۸
جیگر غذای پولداراس
عمار
۲۱:۵۰ ۰۲ تير ۱۳۹۸
مردم دلشون خوش بود به جیگر اگه جیگرها رو گرونش کنید مردم دیگه دلخوشی ندارن