وی ادامه داد: این طرح در ۲ بخش اطلاع رسانی و آموزش از ۲۷ اردیبهشت تا ۱۷ خرداد و تشخیص و درمان از ۱۷ خرداد تا ۱۵ تیر به اجرا در آمده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر تعداد ایستگاههای سنجش فشارخون در حوزه زیر پوشش این دانشگاه را ۷۵۱ پایگاه عنوان کرد و افزود: شمار افراد شناسایی شده مبتلا به فشارخون تا تاریخ ۳۱ خرداد ۲۷ هزار و ۱۳۰ نفر بوده است.
وی گفت: از جمعیت یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر زیرپوشش این دانشگاه در جنوب سیستان و بلوچستان بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت هدف این طرح را تشکیل میدهند.
دکتر امینی فرد اظهار داشت: هزار و ۵۰۰ نفر نیروی انسانی پزشک، پرستار، بهیار و مراقب سلامت به طور مستقیم در این طرح شرکت دارند.
وی پیش بینی کرد که بیش از ۲۵ درصد جمعیت هدف در جنوب سیستان و بلوچستان مشکل فشار خون داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه فشار خون با علائم خاموش پس از ۱۵ سال باعث نارساییهای کلیوی، دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی میشود بیان کرد: مصرف نمک، استرس و چاقی از عوامل مهم ابتلاء به فشار خون است.
سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی ۲ کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستانهای شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستانهای زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستانهای ایرانشهر، بمپور، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
انتهای پیام/ع