به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، میرزایی پیش از ظهر یکشنبه در حاشیه پروژه صید ماهی شوکت آباد بیرجند بیان کرد: خراسان جنوبی با داشتن شوری آب و شرایط دمایی خاص، اقلیم متنوعی داشته و می تواند گونه های مختلفی از آبزیان را پرورش دهد.
وی بیان کرد: بر خلاف گذشته نگاه فعالیت های شیلایی فعالیتی جدا از سایر فعالیت ها نیست بلکه تلفیقی از فعالیت های گردشگری، زراعی و باغبانی است.
خون میرزایی با بیان اینکه آبزیان آب زیادی مصرف نمی کنند و آب می تواند در سایر مصارف کاربرد داشته باشد، اظهار کرد: فعالیت های تلفیقی شیلات در خراسان جنوبی با دیگر فعالیت ها قابل اجرا و اقتصادی است.
وی بیان کرد: خراسان جنوبی یکی از چهار استان پایلوت و فعالیت های تجاری پرورش ماهی تیلاپیا بوده و ظرفیت بالقوه و منحصر به فردی دارد.
رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه در چهل سالگی انقلاب میزان تولیدات شیلاتی نسبت به سال ۵۷ بیش از چهل برابر شده است، گفت: همچنین دانش ها بومی شده و در افق پیش رو تا ۱۴۰۰ فعالیت های شیلاتی بهتری خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه در فعالیت های شیلاتی مانند تولید قزل آلا سردابی در آب شیرین در رتبه اول جهانی هستیم، افزود: ایران در صید فراساحل در غرب اقیانوس هند رتبه اول را دارا است.
خون میرزایی با اشاره به ظرفیت های خراسان جنوبی در پرورش تیلاپیا اظهار کرد: سازمان محیط زیست با پرورش ماهی تیلاپیا در چهار استان اعم از خراسان جنوبی موافقت کرده و مشکل فنی در سر راه نیست.
رئیس سازمان شیلات ایران بیان کرد: کار پرورش تیلاپیا در برخی استان ها شروع شده و ظرفیت تولید را بیش از شرایط کنونی می بینیم.
انتهای پیام / ط ا