کاظم جلالی در ابتدای این دیدار با اشاره به تغییرات صورت گرفته در ساختار اتحادیه بین المجالس جهانی در دوره مدیریت جدید، این تحولات را در روند پیشبرد اهداف این اتحادیه موثر و مهم دانست و و خواستار گسترش هرچه بیشتر فعالیتهای اتحادیه بینالمجالس جهانی در راستای کمک به صلح و امنیت در جهان گردید.
وی در ادامه با اشاره به نوآوریهای صورت گرفته در کمیته اجرایی اتحادیه بینالمجالس جهانی، گفت: امید است تا با تغییرات اعمال شده و تعاملات فزایندهای که در این اتحادیه صورت گرفته شاهد آن باشیم که مجالس دنیا بیش از پیش در امور بینالمللی تأثیرگذار باشند.
عضو کمیته اجرایی اتحادیه بین المجالس جهانی با اشاره به اهمیت نقش پارلمانهای در توسعه روابط بین کشورها، گفت: مجالس کشورها برآمده از دل ملتها هستند و همین عامل باعث میشود تا دیپلماسی پارلمانی، زمینهای برای گفتگوی بین ملتها در راستای توسعه تعاملات بین دولتها باشد.
وی ادامه داد: کشورهای دنیا در مناطق مختلف گاه با مشکلات و مناقشاتی روبرو هستند که با استفاده از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی امکان رفع این مسائل وجود دارد.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس نقش جمهوری اسلامی ایران در معادلات بینالمللی و منطقهای را مهم و حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشور امن و باثبات منطقه با ظرفیتهای خود نقشی مهم در رفع مشکلات منطقه دارد.
گابریلا کوئواس بارون نیز در این دیدار گفت: حضور مجلس شورای اسلامی در قالب اتحادیه بین المجالس جهانی همواره با حرکت رو به رشدی همراه بوده است به نحوی که در حال حاضر دو نفر از نمایندگان این کشور از جمله کاظم جلالی در ساختار هیات رئیسه این اتحادیه صاحب کرسی هستند و تقدمات بسیار مؤثر و ارزشمندی را در جهت پیشبرد صلح، امنیت و ثبات در سراسر جهان انجام میدهند.
وی در انتها نقش مهم و أساسی حمایت نمایندگان سراسر جهان در ایجاد صلح جهانی را یادآور شد و گفت: رییس مجلس ایران و آقای جلالی نقش مهمی را در شکلگیری چندجانبهگرایی در اتحادیه بینالمجالس جهانی و پیشبرد و پشتیبانی امور این اتحادیه داشتهاند و از جمهوری اسلامی ایران درخواست گسترش و تداوم این سیاست را داریم.