وی ادامه داد: چرا هر روز با نابترین اندیشههای این سرزمین، بانک ژنتیک دنیای پیشرفته را تقویت میکنیم؟ چرا این افراد میروند؟ برای فرار این اندیشههای ناب و بکر، چه کرده ایم؟ چرا سیل فرار مغزها را در کشور داریم؟ طبیعتا مقداری از آن به کمبود امکانات و زیرساختها بر میگردد، ولی این همه ماجرا نیست.
نمکی اظهار کرد: زمانی که استاد دکتر فاضل از آمریکا به ایران آمد، در حوزه پیوند در کشور، هیچ زیرساختی نداشتیم، اما عشق، وی را به ایران کشاند و وی توانست، پیوند اعضا را در این سرزمین تقویت کند
وزیر بهداشت گفت: اینکه بگوییم، چون زیرساختهای لازم برای نخبگان وجود ندارد، آنها در کشور نمیمانند، لزوما درست نیست و آنچه در دل آنها پرورش نداده ایم، عشق ناب به سرزمینی بنام ایران است و البته همه ما مقصر یا قاصر هستیم، چون اسطورههای این مردم را از دست داده ایم.
نمکی تاکید کرد: هیچ وقت ساختمان به مردم خدمت ارائه نمیکند، این نیروی انسانی ماهر و عاشق مردم و سرزمینش است که خدمت میکند، چرا باید این افراد را از دست بدهیم؟
وزیر بهداشت تصریح کرد: گاهی فضای دلمردگی، یاس و روان نژندی در گوشه و کنار دانشگاههای کشور مشاهده میشود، چرا دانشجویان ما، افسرده هستند و آمار آسیبهای اجتماعی در دانشگاهها افزایش پیدا میکند؟ جایگاه معاونت فرهنگی در دانشگاهها کجا است؟ چقدر توانسته بر ایجاد فضای روانی بانشاط و شاداب در دانشگاه ها، تاثیر بگذارد؟
وی اظهار کرد: برخی از دانشجویان با مشکلات جدی، امرار معاش میکنند و رزیدنتها و دستیاران در شرایط بسیار دشواری زندگی میکنند و گرفتاریهای معیشتی زیادی دارند، اگر به رزیدنتها و اینترن ها، حداقل معیشتی را پرداخت کنیم، تاثیر چندانی بر منابع عمومی و کلان کشور هم ندارد.
انتهای پیام/