معاون حقوقی و پارلمانی آموزش و پرورش تصریح کرد: آقای مهدی نیکدل (مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان) پیگیر بازگرداندن سرمایه فرهنگیان از بانک سرمایه است اما نباید فراموش کرد که سرمایهای که از صندوق ذخیره فرهنگیان برده شده، هیچ ارتباطی به پس انداز معلمان و فرهنگیان ندارد در حالی که بسیاری از مردم و رسانهها مدام در بوق میکنند که ای داد پول معلمان را خوردند و سرمایه فرهنگیان را بردند! در حالی که اینگونه نیست و بخشی از سرمایه اولیه این صندوق که متعلق به بانک مرکزی بوده، این وسط حیف و میل شده که جریان مفصلی دارد.
وی افزود: در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی من آقای مهدی نیکدل را هم دعوت کردم و با سایر اعضای کمیسیون چند جلسه تشکیل دادیم و آقای نیکدل طبق اسنادی که ارائه کردند گفت ما ۱۵ شکایت برای محاکم قضایی تنظیم و ارائه کردهایم و در حال پیگیری آنها هستیم اما به واسطه مشکلاتی که در مراحل دادرسی وجود دارد، دادگاهها، قضات و نمایندگان دادستان نمیتوانند آمار دقیقی از چند و چون بدهیها و اینکه چقدر دریافت شده و چقدر مانده ارائه کنند تا ما نیز آنها را به مردم گزارش کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین تیمور علی عسکری گفت: در بین مدیران گذشته بانک سرمایه که چندین تن از مدیران ارشد بودهاند، نه همگی آنها، بخور بخورهایی صورت گرفته و سرمایهها به باد رفته و در این مرحله که تشت رسواییشان از بام افتاده سعی میکنند انگشت اتهام را به سمت این و آن بگیرند. با این حال با نامه و شکایت وزارت آموزش و پرورش و پیگیریهای کسانی مانند آقای نیکدل و دوستان دیگر سعی میکنیم از طریق دادگاه و محاکم قضایی استیفای حق کنیم و سرمایه بر باد رفته صندوق ذخیره فرهنگیان را به صندوق بازگردانیم.
وی با بیان اینکه بنده نه به عنوان مسئولی از وزارت آموزش و پرورش، بلکه در جایگاه نماینده مجلسی که در کمیسیون اصل ۹۰ فعالیت داشته، پیگیر این موضوع بوده و هستم، تصریح کرد: چندی پیش هم جلسهای را ۲ مرتبه در کمیسیون اصل ۹۰ گرفتیم که در آنها بسیاری از نمایندگان محترم و شرکا حضور داشتند و این جلسه از این بابت بود که بتوانیم از چنین فرصتی استفاده کنیم و موضوع را بهطورکامل توجیه کنیم تا نمایندگان بدانند مشخصا دنبال چه موضوعی هستند.
انتهای پیام/