سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

۳۰ درصد آب توسط سیستم‌های فرسوده هدر می‌رود

قره‌خانی گفت: ۳۰ درصد توسط سیستم فرسوده توزیع هدر می‌رود که علاوه بر ایجاد آلودگی در افزایش قیمت تمام شده تاثیر دارد.

اسداله قره خانی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اینکه آیا امسال با وجود بارش های مناسب، مدیریت مصرف همچنان باید در کشور اجرا شود، اظهار کرد: برخی کشاورزان به سبب جانب احتیاط بیشتر معتقدند که آب سبز نباید در زمان پیک آزاد شود و چون عمدتا سد‌های مصرف یک بخش تولید برق و یک بخش آب توربین‌ها را به حرکت در می‌آورند، از این رو با افزایش و کاهش مصرف به سبب خالی شدن سدها، تعادل از بین می‌رود.

وی افزود: برای برقراری تعادل در بهره برداری از سد‌ها و تولید انرژی برق آبی نیاز است که وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو مدیریت هوشمند ایجاد کنند. البته این امر بدان معنا نیست که تمامی مصرف از این طریق جبران شود.

قره‌خانی با اشاره به اینکه امکان افزایش مجدد قیمت برق وجود ندارد، بیان کرد: براین اساس برای جلوگیری از خاموشی‌های ناخواسته، مردم باید مدیریت مصرف را رعایت کنند.


بیشتر بخوانید: رشد مصرف برق کشور سالیانه ۷ درصد است/تعرفه پلکانی، ابزاری مناسب برای مدیریت مصرف


سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی درباره اینکه آیا دولت برنامه‌ای برای افزایش تعرفه آب دارد، اظهار کرد: برای مشترکان پرمصرف آب همانند برق تعرفه بیشتر دریافت خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ۲۰ تا ۳۰ درصد آب توسط سیستم فرسوده توزیع هدر می‌رود، گفت: هدر رفت آب توسط سیستم فرسوده توزیع علاوه بر ایجاد آلودگی در افزایش قیمت تمام شده تاثیر بسزایی دارد، به همین دلیل هوشمند کردن سیستم مصرف آب، شست و شوی حیاط با آب چاه‌ها و طراحی استفاده از آب کمتر توسط فلاش تانک‌ها باید در دستور کار قرار گیرد.

به گفته قره‌خانی، با توجه به بارش‌های مناسب در سال زراعی آبی اکثر سد‌ها پر آب یا سر ریز شدند که با این وجود امسال در اکثر مناطق کشور در حوزه کشاورزی و آب شرب مشکلی نداریم.

سخنگوی کمیسیون انرژی با بیان اینکه افزایش بارش و موهبت الهی ارتباطی به عدم رعایت الگوی مصرف ندارد، گفت: با توجه به اقلیم گرم و خشک ایران، بارش مناسب در یک سال زراعی دلیل نمی‌شود که مدیریت و الگوی مصرف را رعایت نکنیم.

وی ادامه داد: با وجود موهبت‌های الهی فراوان، اما از نظر الگوی مصرف در بیشتر زمینه‌ها از استاندارد جهانی بالاتر هستیم، بنابراین از مردم انتظار داریم که مصرف خود را مدیریت کنند تا مشکل خاصی اتفاق نیفتد.

قره‌خانی در پایان با اشاره به اینکه مدیریت مصرف آب تنها منوط به سال‌های خشکسالی و کم آبی نیست، تصریح کرد: البته وقوع بارش و سیل اخیر بدان معنا نیست که مدیریت مصرف را رها کنیم چرا که افراد تحت هر شرایطی باید مصرف بهینه داشته باشند.

انتهای پیام/

مدیریت مصرف آب تنها مربوط به سال های خشکسالی نیست

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.