وی افزود: این اقدام در راستای حفظ منابع خدادادی و جلوگیری از کاهش خسارات ناشی از آتش سوزی با حضور به موقع ماموران یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در مراتع و جنگلها انجام میگیرد.
جانشین یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان به همکاری دهیاران و همچنین جوامع محلی برای اطفاء حریق در مناطقی که آتش گرفته است تاکید کرد.
لطفی اظهار کرد: در خرداد ماه سال جاری ۱۰ هکتار از اراضی ملی و طبیعی طعمه حریق شد.
وی علت این آتش سوزیها را عمدی اعلام کرد و گفت: طبق ماده ۴۵ قانون مجازات آتش سوزی نباتات، مزارع، باغات، و یا محیطهای مجاور جنگل بدون اجازه و نظارت ماموران منابع طبیعی ممنوع است و در صورتی که منجر به حریق شود مرتکب به حبس ۲ ماه تا یک سال محکوم میشود.
این مقام مسئول همچنین خاطر نشان کرد: طبق ماده ۴۶ هرکس مبادرت به روشن کردن آتش در تنهی درختان جنگلی نماید به حبس از ۳ ماه تا یک سال برای هر درخت که پی زده و روشن کرده است همراه با پرداخت جریمه نقدی محکوم خواهد شد.
به گفته لطفی برای آتش سوزیهای عمدی مراتع و جنگلها نیز قانون مجازاتهایی در نظر گرفته است و متخلفین به ۳ تا ۱۰ سال حبس محکوم میشوند.
جانشین یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان افزود: در سال ۹۸ برای مقابله با آتش سوزیها تعداد ۱۰ دستگاه دمنده، ۳۰۰ عدد آتش کوب، ۵۰ عدد فلکس بک (آب پاش کولهای)، ۲۰۰ جعبه کمکهای اولیه، ۸ دستگاه خودروهای مجهز به دستگاههای پترو فایر، ۱۰۰ عدد چراغ قوه، ۱۰۰ ثوب البسه اطفاء حریق و ۱۰۰ جفت پوتین در اختیار منابع طبیعی شهرستانها قرار گرفته است.
انتهای پیام /ر