سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کباب کوبیده از ۸ تا ۸۰ هزار تومان/ علت تفاوت قیمت از زبان رئیس اتحادیه + فیلم

حسین محمدی، علت تفاوت قیمت کباب کوبیده از ۸ تا ۸۰ هزار تومان را بیان کرد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، این روز‌ها در تهران و سایر استان‌های کشور، کباب کوبیده از سیخی ۸ هزار تومان تا سیخی ۸۰ هزار تومان یافت می‌شود که این تفاوت قیمت، غیر طبیعی و غیر منطقی به نظر می‌رسد.

حسین محمدی رئیس اتحادیه حلیم و غذاهای سنتی، در گفتگوی تلفنی با شبکه خبر، علت این تفاوت قیمت را بیان کرده است که در ادامه مشاهده می‌کنید.

 

 

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۵۷ ۰۴ تير ۱۳۹۸
مگه میشه مگه داریم
ناشناس
۰۸:۵۷ ۰۴ تير ۱۳۹۸
ما تا جایی که دیدیم هر چی ضایعات گوشت و چربی هست چرخ کرده و با پیاز و نان خشک به کباب کوبیده تبدیل می‌کنند. غیر از این هیجا ندیدم تازه مکان های مجوز دار خوش باشید
ناشناس
۰۸:۵۷ ۰۴ تير ۱۳۹۸
من عاشق جوجه کباب هستم
ناشناس
۰۲:۳۴ ۰۴ تير ۱۳۹۸
ﻛﺒﺎﺏ و ﺭﻳﺤﻮﻥ ﺑﻬﺘﺮﻳﻨﻪ. اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﻤﻪ ﺑﺸﻪ اﻟﺒﺘﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺮﻩ ﻧﺎﻗﻼ..
..

..
حامد
۱۸:۵۱ ۰۳ تير ۱۳۹۸
بهترین کباب سیخی 2تومان
ناشناس
۱۲:۱۱ ۰۳ تير ۱۳۹۸
اخه یه سیخ کیاب 8000تومان حتما گوشت گربه هست
ناشناس
۰۸:۳۰ ۰۳ تير ۱۳۹۸
عجبا
ناشناس
۰۸:۲۱ ۰۳ تير ۱۳۹۸
کبابمون کردین
ناشناس
۰۸:۲۰ ۰۳ تير ۱۳۹۸
همش فقط گفت کباب
ناشناس
۰۸:۲۰ ۰۳ تير ۱۳۹۸
مردم کباب شدند
ناشناس
۰۸:۲۰ ۰۳ تير ۱۳۹۸
من عاشق کبابم
ناشناس
۰۸:۱۹ ۰۳ تير ۱۳۹۸
وقتمون کبابه
ناشناس
۰۸:۱۹ ۰۳ تير ۱۳۹۸
آخرش گفت وقتمون کبابه
ناشناس
۰۲:۰۰ ۰۳ تير ۱۳۹۸
چه کباب خوشمزه ایی . میشه امشب شام کباب داشته باشیم البته فکر نکنم چون پولشو ندارم
ناشناس
۰۱:۴۴ ۰۳ تير ۱۳۹۸
خدایا خسته ایم خسته از صاحب خانه بگیم از مسولین بگیم از کجا بنالیم
ناشناس
۱۶:۳۱ ۰۲ تير ۱۳۹۸
عجب!
ناشناس
۱۴:۱۵ ۰۲ تير ۱۳۹۸
چربی و پیاز و خرده نان بهش اضافه کن میشه ارزون
محمد از گلستان
۱۳:۰۹ ۰۲ تير ۱۳۹۸
لطفا کسی زنگ بزنه به که اطلاع کافی داشته باشه از گوشت تا اون اقای رییس اتحادیه نتونه به این راحتی اقای مصاحبه کننده رو قانع کنه.
یک راس گوسفد باوزن ۸۰ کیلو گرم دارای ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم فیله است.که اون هم اکثرا همراه ران گوسفند‌به مشتری فروخته میشه.تمام کباب های فیله از فیله کوساله تهیه میشه چون یک گوساله بسته به وزنش بین ۱،۵ تا ۳کیلو فیله داره.
هیچ رستوران داری گوشت دور ریز نداره چون گوشت غیر قابل استفاده برگ را برای کوبیده استفاده میکنند.
طرف اینقدر ناشیانه صحبت میکرد که بحث کباب کوبیده اصلا فراموش شد.ازطرف دیگه یا زمان بیشتری در نظر بگیرید یا همان زمان را مدیریت کنید.درمجموع فکر نکنم کسی چیزی دستگیرش شده باشه.
ناشناس
۱۱:۱۳ ۰۳ تير ۱۳۹۸
گوسفند 80 کیلویی چند درصد گوسفندای موجوده؟
ناشناس
۱۲:۳۰ ۰۲ تير ۱۳۹۸
ما که چيزي متوجه نشديم
ناشناس
۰۸:۳۰ ۰۲ تير ۱۳۹۸
داره میگه هر جور دلم بخواهد قیمت تعیین میکنم . !!! مرد حسابی کجای تهران و شهرستانها گوشت فیله و راسته برای کباب استفاده می کنند .آیا غیر از اینه که شاید 5 درصد رستورانها این کار را بکنند ؟؟؟ چرا از موضع اون 5 در صد استثنا داری صحبت می کنی ؟ چرا 95 در صد ارفذای 5 در صد می کنی چرا جواب مجری را درست و حسابی نمیدی؟ چون خودت از اون تیپه 5 درصدی هستی . تمام
ناشناس
۱۷:۳۰ ۰۲ تير ۱۳۹۸
چون مردم ما شناخت ندارن سرشان کلاه می گذارند، برو بین مردم و فقط سوال کن از مردم فیله کجاست چه استفاده ای ازش میشه
م
۰۸:۲۱ ۰۲ تير ۱۳۹۸
گرونیه
عمار
۰۰:۲۳ ۰۲ تير ۱۳۹۸
من به چشم خویشتن دیدم که یارم میرود به دنبال کباب کوبیده سرخی رخسار من دنبال یارم میرود از خجالت بی پولی و بیکاری و شرمندگی آره وای که چه حالی دارم هوای کباب کوبید روداریم تو این دیار گرونی فقط خدارو داریم .
ناشناس
۰۰:۲۳ ۰۲ تير ۱۳۹۸
تو این دیار گرونی فقط خدارو داریم .
فرزاد
۲۲:۴۵ ۰۱ تير ۱۳۹۸
عجب پاسخهای قانع کننده ای داد آقای مسئول!!!
امیر حسی
۲۰:۳۶ ۰۱ تير ۱۳۹۸
این هم نتیجه کار دولتی که از زلزله 10 ریشتری هم قدرت تخریب اقتصادی بالاتری داره.
ناشناس
۱۴:۱۵ ۰۲ تير ۱۳۹۸
روسای اتحادیه ها و اصتاف از اعضای دولتی نیستند.بخش خصوصی هستند.کمی مطالعه کنیم
ناشناس
۱۹:۴۳ ۰۱ تير ۱۳۹۸
رییس کبابی ها مانند سیاسیون سخن گفت.
من که نتوانستم رمز گشایی از سخنان این مرد عزیز کنم.
ناشناس
۱۷:۳۰ ۰۱ تير ۱۳۹۸
من به چشم دیدم بال مرغ تو بسته بندی میکنن تشخیص سخت میشه به جای فیله مرق با قیمت فیله میفروشن از کجا معلوم میشه فیلس که به قیمت فیله هم میفروش.