وی افزود: طبق این گزارش که در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس مطرح است، به عنوان مثال، یک محصول که ۵ تومان ارزش داشته آن را کمتر فروخته و تهاتر کردهاند و از طرفی قرار گذاشتهاند که مابهالتفاوت آن را به عرصه انتخابات وارد کنند و این کار نیز صورت گرفته است.
نماینده مردم محلات در مجلس با تأکید بر اینکه گزارشهایی از این شرکتها، افراد و مؤسسات را به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ارائه دادهایم و در این کمیسیون پیگیری میشود، اظهار داشت: در نمونه دیگری، ۱۲ میلیارد تومان ارزش محصولی بود که ۵ میلیارد تومان آن را وارد عرصه انتخابات کردهاند، مشخص است که به کجا کمک شده و حتی سهم کمک به ستاد نماینده مجلسی که این پول را دریافت کرده نیز مشخص است.
بیشتر بخوانید: دستگاههای اجراکننده قانون مبارزه با پولشویی مشخص شدند
حجتالاسلام سلیمی ادامه داد: مدیرعامل همین شرکتی که به ستاد انتخاباتی نماینده مجلس کمک کرده است، نزد بنده آمد و از وی سند خواستیم، اما طوری کمک شده که حتی سند و ردپایی نیز از خودشان نمیگذارند، این سبک پیچیدهای است که در پولهای کثیف برای انتخابات باب شده است؛ سبک ورود پولهای کثیف به عرصه انتخابات بسیار پیچیده شده و مانند گذشته نیست.
وی به نمونههای دیگری از چگونگی ورود پولهای کثیف به عرصه انتخابات اشاره کرد و گفت: بسیاری از هلدینگهای بزرگ پیمانکار میگیرند و با وی قرار داد میبندند و طرح عظیمی را در اختیار او قرار میدهند و مشروط میکنند که مقداری از رقم قرارداد باید به فردی که در انتخابات فعالیت میکند، پرداخت شود، قصه و ماجرای پولهای کثیف و پولشویی در این حوزه اینهاست، باید با این موارد برخورد شود.
نماینده مردم محلات در مجلس با تأکید بر اینکه در دوره یازدهم مجلس نیز از حیث هزینههای انتخاتی وضعیت بدتر میشود، افزود: اگر شورای نگهبان پیگیری کند، میتوان به بهبود روند امور امیدوار بود، گزارشهایی را به بعضی از دستگاههای ذیربط درباره این پولها ارائه کردهایم، آقایان ورود پولهای کثیف را به افراد خاص مدیریت میکنند.
حجتالاسلام سلیمی اضافه کرد: سؤال اساسی ما این است که بعضی از روزنامهها از کجا پول میآوردند؟، در این شرایط واقعا بعضیها به سختی پول برای کاغذ به دست میآورند، اما بعضی روزنامهها در بعضی شهرستانها و استانها هر روز چاپ روزنامه دارند، مواردی از پولهای کثیف انتخاباتی در این روزنامهها نیز مشاهده شده است، زیرا روزنامه در برخی استانها تا این اندازه بازگشت پول ندارد، حتی در برخی شهرها و استانها به طور رایگان و با تیراژ بالا، حدود ۸ تا ۱۰ هزار هم توزیع میشود.
وی با بیان اینکه برخی روزنامهها که اصالت و انتساب آنها نیز مشخص است به دنبال تخریب چهرههای حزباللهی و انقلابی هستند، گفت: این روزنامهها که مشخص است وابسته به کجا هستند، در برخی استانها، مانند استان مرکزی، روزنامهای که ۱۰ تا ۱۲ هزار تیراژ دارد و آگهی هم ندارد، بهطور رایگان بین مردم توزیع میشود، شفاف بگویند که پول اینها از کجا میآید؟ چرا برخی کارخانجات به این روزنامهها پول میدهند و چه بدهبستانی در این بین است، چهرههای سیاسی در این کارخانهها چهکار میکنند که عضو هیئتمدیره و مدیرعامل هستند؟ چه سر و سری است، خیلی از جاهای دیگر هم این طور است که باید رسیدگی شود.
نماینده مردم محلات در مجلس در پایان با طرح این سؤال به طور شفاف بگویند که فلان آقای مسئول در استان مرکزی که در دو کارخانه مهم مسئولیت ویژه دارد و تخصصم ندارد، در آنجا چه کار میکند؟ خاطرنشان کرد: گزارش این پولهای کثیف را به کمیسیون اصل ۹۰ دادهایم و در این کمیسیون مطرح است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/