وی در پیام توئیتری خود در این باره نوشت: «شب گذشته همهچیز برای حمله تلافیجویانه به سه مکان [در ایران] آماده شده بود. پرسیدم چه تعداد کشته خواهند شد؟ یک ژنرال جواب داد: ۱۵۰ نفر قربان. ۱۰ دقیقه پیش از حمله دستور به توقف آن دادم زیرا پاسخ متناسبی به ساقط کردن یک پهپادِ بدون سرنشین نبود.»
ترامپ در حالی در این توییت احتمال کشته شدن ۱۵۰ ایرانی را دلیل انصراف خود از این تصمیم برشمرده و تلویحا از دلسوزی خود برای آنها سخن به میان آورده که به وضوح اعلام کرده است هدفش از تحریمهای اقتصادی اخیر هدف قرار دادن معیشت مردم ایران است؛ همچنانکه حتی در جریان زلزله هولناک کرمانشاه و سیل اخیر در چند استان کشورمان نیز دولت او مانع از کمکرسانی بینالمللی به مردم مناطق زلزلهزده و سیلزده شد.
بنابراین، با فرض صحت ادعای او مبنی بر انصراف از صدور دستور حمله محدود به چند مکان نظامی در ایران، علت را باید در جای دیگری جستجو کرد. برخی تحلیلگران نظامی پس از سرنگونی پهپاد پیشرفته «گلوبال هاوک» با آتش پدافند موشکی سپاه، هشدار دادهاند که با اثبات توان پدافندی ایران، آمریکا باید هرگونه طرح برای اقدام نظامی علیه ایران را مورد بازنگری قرار دهد و شاید همین مسئله را بتوان مهمترین عامل در انصراف ترامپ از صدور دستور حمله موضعی به کشورمان تلقی کرد.
از سوی دیگر، ترامپ به خوبی آگاه است که هرگونه اقدام نظامی علیه ایران با توجه به وجود پایگاههای نظامی متعدد آمریکا در منطقه بدون پاسخ نخواهد ماند و بنابراین، نمیخواهد که بازگشت تابوت سربازان آمریکایی به کشورشان، پایان ریاستجمهوری او را در انتخابات سال آینده رقم بزند.
وی روز گذشته نیز در پی سرنگون شدن پهپاد جاسوسی ارتش آمریکا در آبهای سرزمینی ایران، ابتدا در توئیتر خود نوشت که "ایران اشتباه بسیار بزرگی را انجام داد" اما خیلی زود از این اظهارنظر خود عقبنشینی کرد و گفت برای او سخت است که باور کند ساقط کردن این پهپاد توسط ایران "عمدی" بوده است.
با این حال، برخی رسانههای آمریکایی شب گذشته به نقل از برخی منابع مدعی شدند که ترامپ دستور یک حمله نظامی تلافیجویانه را علیه برخی تاسیسات راداری و موشکی ایران صادر کرده اما بلافاصله دستور خود را پیش از عملیاتی شدن لغو کرده است.
انتهای پیام/
اینجارو باکشوری های عربی مقایسه نکن
اینجا از هر قومی.باهر زبونی هم باشه موقش برسه واسه خاکشون جانفشانی میکنن اینجا ایران است سرای شیران
1) 40 سال قبل از تو قلدرتری قلدرتر از تو بنام جیمی کارتر هم همین اراجیف سخیف امروزی تو را علیه ایران بلغور میکرد که راد مرد بزرگ ایرانی امام خمینی رحمت الله علیه در جوابش خیلی کوتاه فرمودند:
" آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند."
2) چندین دهه گذشت تا شاگرد همین استاد یعنی سلاله زهرای اطهر(س) ولی امرمسلمین جهان مقام عظمای ولایت امام سیدعلی خامنه ای قدس سره دامة برکاة روحی فداء یک بار در جواب اراجیف سخیف تو پس از پیروزی در انتخابات که مرتب رجز میخواندی تا چند گاو شیرده را در منطقه ما بترسانی و مرعوب کنی ....و یک بار هم چند روز قبل از سرنگونی پهپاد پیشرفته "گلوبال هاوک آمریکائی" روزی که نماینده فرستاده بودی تا توسط ژاپن برای برجام تعیین سرنوشت کنی.....در هر دو موقعیت با قاطعیت و جواب دندان شکن رهبر حکیم و فرزانه و دانشمند ما مواجه شدی مبنی بر اینکه: " به جناب احمقت یادآوری کند که هنوز امام خمینی زنده است زیرا تاریخ زنده است و با صلابت و قاطعیت به آبه شینزو فهماند که " آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند." ولی نخواستی که بفهمی و یا مقاومت کردی که نفهمی تا با سیلی محکم ایران در آسمان خلیج همیشه فارس عقابتان مانند مگسی سرنگون شد و باز تاریخ به دنیا درس عبرت داد که:
پس از "حمله نظامی طبس در دوران جیمی کارتر"و
حالا با دستور جناب احمقت "عملیات گلوبال هاوک بر فراز آبهای مرزی ایران"......دوباره به دنیای بین الملل ثابت شد که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.....
به امید روزی که ما آمریکا رو تحریم کنیم
البته در اسمان آ« هم ساعت 4 و 5 دقیقه بامداد
ما از این نوع مذاکرات استقبال میکنیم
اماده ایم برای جانفشانی
ایران اسلامی عزیز
چون این ها همان کسانی هستند که تا دیروز به شما میگفتند این هما پیما رادار گریز است و دارای سیستم جنگ الکترونیک
پس اگر این ها به شما میگویند که ۱۵۰ ایرانی کشته خواهند شد یعنی بدانید که ۱۵۰۰ امریکایی باید با تابوت به خانه بر گردن
پس به جان سربازان خود رحم کنید
افتاده به چرت گویی
۱) آنها قادر به هدایت و کنترل و پایان دادن به آن نمی بودند.
۲) تلفات بسیار سنگین و فوق تصور آنها.
۳) پرداخت خسارت و غرامت برای آتش بس و یا پایان جنگ احتمالی، نظیر
۱_۳) تسهیل تجارت گسترده در همه ابعاد خصوصأ از نظر اقتصادی و پزشکی با ایران.
۲_۳) افزایش صادرات نفت ایران به دست کم دو برابر سهم اوپک ایران.
۳_۳) خروج کامل نیروهای آنها از منطقه.
۴) متلاشی شدن اقتصاد برخی کشورهای متخاصم که به هر نوعی به ایالات متحده کمک میکردند و احتمال رسیدن صادرات نفت آنها تا صفر.
۵) کمک کننده به ایالات متحده.
۶) نزول جایگاه سیاسی و نظامی آمریکا.
۷) تغییر ساختار، قوانین و مقر سازمان ملل.
درصورت کوچکترین تعرض به ایران من خودم شخصادستورحمله موشکی به امارات عربستان بحرین واسراییل راصادرنموده ودردقیقه های اولیه باهزاران موشک مراکزنظامی وکاخ های عرب هارانابودمیکنم
بلوف برا ایران کاربردی نداره این رو در تاریختون بنویسید که آینده گانتون درس بگیرن.
اینجا دیار آرش جای که جان در ره ایران در چله کمان میگذارند.