وی ادامه داد: ۲۰۰ میلیارد تومان نیز برای ۱۰ هزار واحد به هر واحد ۲۰ میلیون تومان کمک بلاعوض در نظر گرفته شده بطوریکه نظیر این مصوبه حتی در مخاطرات طبیعی مانند سیل و حوادث دیگر نیز وجود ندارد.
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ادامه داد: دولت همچنین ۳۰۰ میلیارد تومان برای تأسیسات زیربنایی، روبنایی و کارهای عمومی مناطق حاشیهای هزینه میکند که تقریباً در جای دیگری چنین سابقهای نداشته و اگر این فرصت از دست برود دیگر تکرار نخواهد شد.
وی بیان کرد: ورود به مشکلات حاشیه نشینی شهر چابهار به راحتی انجام شد و گمان میکردیم در زاهدان این موضوع راحتتر از چابهار باشد، اما با کمک یک تیم مطالعاتی و مشاوران بنیاد مسکن این استان متوجه شدیم که پیچیدگیهای زیادی وجود دارد.
حق شناس گفت: برای حل مشکل حاشیه نشینی باید تمامی دستگاهها همکاری کنند تا مشکلات حل شود، زیرا با وجودی که خیلی از کارها در بنیاد مسکن راحتتر انجام میشود، اما همچنان نیازمند کمک هستیم.
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: برای حل معضل حاشیه نشینی موانع ملی و استانی داریم که شرکت بازآفرینی شهری باید تسهیلاتی به عنوان کمک اجاره و اعتبارات تملک داراییها برای این مناطق در نظر بگیرد.
وی افزود: در مورد پرداخت تسهیلات بانکی با بانک رسالت توافق انجام شده تا وام ۲ درصدی که معمولاً قرضالحسنه است، اخذ شود که در این زمینه از امتیازات بنیاد مسکن کمک میگیریم، اما نیازمند کمک هستیم.
حق شناس اظهار داشت: راه و شهرسازی در پیدا کردن زمین باید همکاری کند و شهرداری نیز فضای سبز را در اختیار بگذارد تا تبدیل کنیم، زیرا اگر این عنصر نایاب یعنی زمین نباشد کاری نمیتوان از پیش برد.
وی افزود: بنیاد مسکن با کمک خود مردم مشکلات را حل میکند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه اظهار داشت: تفاهم نامهای بین وزارت راه و شهرسازی و معاونتهایی مرتبط با استانداری، بنیاد مسکن و دستگاههای دست اندرکار امضا شده است.
منصور بیجار گفت: مشکلات حاشیه نشینی استان به خصوص در ۲ شهر زاهدان و چابهار به صورت ویژه بررسی و بر همین اساس تفاهم نامه منعقد و مراحل اجرایی آن آغاز شده است.
وی افزود: تمام تلاش بر این است که با کمک بنیاد مسکن مشکل حاشیه نشینی حل شود و با توجه به اینکه حوادثی را در پایان سال گذشته و سالجاری در رابطه با سیل در نقاط مختلف داشتیم، مردم خانه و کاشانه خود را از دست دادند که این امر نیازمند ساماندهی ویژه است.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: پیچیدگیهای زیادی در مسائل مختلف در استان وجود دارد که در این تفاهم نامه تمامی مسائل دیده شده و شهرداری در این زمینه کمک زیادی کرده است.
وی ادامه داد: در این تفاهم نامه چند قید مطرح شده که یکی بحث تفویض اختیارات و مالکیت اراضی بود که در اختیار بخشهای مختلف خالصه در شهر زاهدان است که بر اساس قانون خاصی انجام میشود.
انتهای پیام/ع