به همین منظور خانم اسکندری، کارشناس مسائل اقتصادی در برنامه حضور یافت تا به مشکلات اخذ مجوز کسب و کارهای کوچک بپردازد.
وی در ابتدا به این نکته اشاره کرد که در حال حاضر نقش کسب و کارهای کوچک در کشورهایی، چون ژاپن، آمریکا و اتحادیه اروپا به طور چشمگیری پررنگ شده است و حرکت به سمت توسعه آنها سرعت بیشتری به خود گرفته است.
بیشتر بخوانید: امکان ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار شغل در گرو شکستن انحصارات
اسکندری، اما مهمترین دغدغه شروع فعالیتهای کسب و کار در کشور را اخذ مجوز دانست و سنگ اندازیهایی که در این مسیر جلو پای تولیدکنندگان میشود را تشریح کرد.
کارشناس مسائل اقتصادی با بیان چند نمونه عینی مطرح کرد: پس از بررسی حوزههای مختلف کسب و کار مشخص شد به منظور راهاندازی کسب و کار به بیش از صد مدرک، سند و استعلام نیاز است و باید به بیش از ۳۰ اداره و سازمان دولتی مراجعه کرد.
وی با خطاب قرار دادن مسئولان گفت: آیا نمیشود این همه بالا و پایین و رفت و برگشت برای اخذ مجوز وجود نداشته باشد؟ چرا این همه ابهام و مانع بر سر راه اخذ مجوز وجود دارد؟.
اسکندری توضیح داد: گاهی اوقات برخی از مجوزها باید از صنف مربوطه اخذ شود که پر واضح است در این مسئله تعارض منافع وجود دارد و برای هیچ صنفی مطلوب نیست که رقبای آن متعدد شود.
وی با بیان اینکه مردم برای اخذ مجوزهای کسب و کار باید کفش آهنی بپوشند، گفت: گاهی اوقات اخذ مجوز تا ۲ سال به طول میانجامد که باعث تأسف است.
در بخش پایانی برنامه «پایش» سه جوان موفق در حوزه کسب و کار حضور پیدا کردند و هر کدام از چگونگی راهاندازی و شرایط کنونی کسب و کار خود توضیحاتی ارائه کردند.
انتهای پیام/
اتحادیه - پلیس +10- اماکن - دادگستری - اجرای احاکم و هزاران چیز دیگر که هنوز هم تمام نشده اما تمام کارکنان ساده همین اتحادیه همشون حداقل یک یا دو گیم نت دارند بودن مجوز