زنانی که حداقل دو بار در هفته عدس میخورند، در مقایسه با زنانی که یکبار در ماه عدس میخورند، به میزان ۲۴درصد کمتر به سرطان سینه مبتلا میشوند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید، را دنبال میکنیم.
مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین و املاح معدنی در دوران بارداری برای سلامت مادر و نوزاد بسیار حائز اهمیت است، پزشکان رژیم غذایی با کربوهیدرات بالا را برای تولد نوزاد سالم بسیار مهم میدانند؛ متخصصان علوم پزشکی در آمریکا معتقدند کاهش چشمگیر مصرف کربوهیدرات در دوران بارداری خطر تولد نوزادان مبتلا به نارسایی مادرزادی را افزایش میدهد، زنان بارداری که میزان کربوهیدرات دریافتی خود را محدود نکردهانددر مقایسه با گروهی که از مصرف کربوهیدراتها خودداری کردهاند یا آن را کاهش میدهند ۳۰ درصد کمتر احتمال دارد نوزادان مبتلا به نارسایی مادرزادی به دنیا آورند.
سیر آنتی بیوتیک طبیعی است و باکتری، سرماخوردگی، آنفولانزا، ویروس، انگل، التهاب، زگیل، قارچها و آفت را از بین میبرد؛ اگر هنگام خوردن سیر دهانتان بوی بد میدهد، تنها راهش این است که بدنتان را از شر سموم خلاص کنید، سیر به همراه سم تولید بوی بد میکند، وقتی که آشپزی میکنید و از بوی سیر یا پیاز چشمانتان آب میافتد بسیار مفید است، در واقع این باعث از بین رفتن عفونت چشم و تمیز شدن آن میشود.
زنانی که حداقل دو بار در هفته عدس میخورند، در مقایسه با زنانی که یکبار در ماه عدس میخورند، به میزان ۲۴درصد کمتر به سرطان سینه مبتلا میشوند؛ عدس قندخون را ثابت نگه میدارد؛ بهعلاوه یک چهارم فنجان عدس ۱۳ گرم پروتئین، ۱۱ گرم فیبر و ۵ میلیگرم آهن دارد، مصرف عدس در کاهش فشارخون بالا نیز موثر است، شما میتوانید از عدس در تمام وعدههای غذایی و حتی بهعنوان میانوعده و به شکل سوپ، عدسی، سالاد وغیره استفاده کنید.
بهترین راهکار برای مبتلا نشدن به بیماریهای کبد اصلاح روشهای آب خوردن است؛ بین غذا آب ننوشیم، ناشتا آب سرد ننوشیم، شب ایستاده آب ننوشیم، آب را جرعه جرعه بنوشیم نه یک باره، بعد از غذای چرب و گوشتی آب ننوشیم، پس از مصرف میوه بلافاصله آب ننوشیم چرا که برای معده و کبد مضر است؛ نیم ساعت قبل از غذا و ۲.۵ ساعت بعد از غذا بهترین روش برای آب خوردن است.
تخمدانها کیسههای کوچکی دارند که از مایع سیالی پر شده است، این کیسهها فولیکول نامیده میشود؛ زمانی که تخمک رشد میکند، فولیکول پاره میشود، تخمک رها میشود و به سمت لولههای فالوپ و از آنجا به سمت رحم حرکت میکند؛ این فرآیند تخمک گذاری نامیده میشود.
در زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک، تخمدان تمام هورمونهای مورد نیاز برای کمک به رشد کامل تخمک را تولید نمیکند، فولیکولها رشد میکنند و مایع سیال را تولید میکند، اما تخمک گذاری اتفاق نمیافتد، در عوض، بعضی از این فولیکولها به شکل کیست باقی میمانند به این ترتیب تخمک گذاری انجام نمیشود و هورمون پروژسترون تولید نمیشود، چرخه قاعدگی زنان بدون پروژسترون نامنظم میشود یا اینکه ممکن است اصلاً قاعدگی رخ ندهد، بعلاوه تخمدانها در این زنان هورمونهای مردانه زیادی میسازند که مانع تخمک گذاری میشود.
انتهای پیام/
ممنون