عضو شورای شهر تهران با اشاره به مشاوری که برای طرح مدیریت پسماند شهر تهران به کار گرفته شده، گفت: امیدواریم مطالعات این مشاور اثرگذار بوده و فرآیند موجود را اصلاح کرده باشد تا بتواند به فرهنگ سازی و کاهش تولید پسماند کمک کند.
وی با بیان اینکه در نهایت با تفکیک پسماند شرایط بهره برداری بهتر میشود، ادامه داد: از اقدامات دیگری که در این راستا انجام شده جمع آوری پسماند از طریق استارت آپها است که در برخی از مناطق راه اندازی شده و شهروندان میتوانند در ازای تحویل پسماند پول دریافت کرده و یا امتیاز بگیرند.
صدراعظم نوری با اشاره به جهش ۱۸۸ میلیارد تومانی مبلغ قرارداد جمع آوری پسماند سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ اظهار کرد: زمانی که این قرارداد تا این حد افزایش مییابد نشان دهنده این است که حتما با چند برابر دیگر هم امکان افزایش وجود دارد، زیرا پسماند خشکی که در تهران تولید میشود بسیار ارزشمند است.
بیشتر بخوانید: باید از زباله کسب درآمد کنیم/ رشد 40 درصدی فرهنگ تفکیک زباله در جامعه
رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران با بیان اینکه این درآمد میتواند هزینههای شهرداری را کاهش دهد، گفت: در واقع ما میتوانیم از این طریق به سمتی برویم که از طریق پسماند درآمد داشته باشیم.
وی با بیان اینکه پسماندتر هم میتواند درآمدزا باشد، افزود: بخش بیشتر پسماند تهران، پسماندتر است و از پسماندتر هم میتوان در حوزه کشاورزی و تولید کمپوست استفاده کرد.
صدراعظم تصریح کرد: اگر چند سالی بر روی بازیافت پسماندتر کار کنیم آن وقت درآمد حاصل از آن میتواند ۵۰ درصد هزینههایش را تأمین کند.
رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: شهرداری تهران بابت جمع آوری پسماند سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه میکند که این رقم بیشتر از ۲۰۰ میلیارد تومانی است که بابت پسماند خشک درآمد کسب میکند.
انتهای پیام/
زباله گرد = منتشر كننده ميكروب و ويروس