سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نایب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران:

صنعت با ۳ مشکل دست و پنجه نرم می کند

حسینی گفت: مالیات بر ارزش افزوده، بخشنامه‌ها و وجوهی که سازمان تامین اجتماعی دریافت می‌کند از مشکلات بخش صنعت کشور است.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سید حسن حسینی نایب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در آستانه فرارسیدن ۱۰ تیر روز صنعت و معدن گفت: مشکل صنعت کشور فقط نقدینگی نیست و شاید مشکل نقدینگی در استان‌هایی مانند خراسان رضوی در مرتبه دوم، سوم یا چهارم قرار بگیرد.

حسینی افزود: مشکل بخش صنعت غیر از نقدینگی، سه مشکل اصلی دیگر از جمله مالیات بر ارزش افزوده را هم شامل می‌شود که باید دستگاه‌های ذیربط در رفع آن تلاش کنند.

حسینی با اشاره به بحث تحریم‌ها تصریح کرد: مشکل تحریم‌ها جدی است و باوجود آنکه سه ماه از سال رونق تولید سپری می‌شود، اما باید حرکت جدی تری در این زمینه آغاز شود.

وی افزود: برای رونق تولید باید برنامه ریزی کرد، زیرا تولید در یک پروسه و فرآیند معینی حاصل می‌شود و براساس این فرآیند باید تولید شکل بگیرد و در غیر این صورت نمی‌توان منتظر موفقیت زیادی در این زمینه بود.


بیشتر بخوانید: قول خودروسازان برای انجام تمامی تعهدات تا پایان شهریور/کدام روش قیمت گذاری خودرو منطقی است؟


حسینی، دیوان سالاری را از دیگر مسایل بخش صنعت ذکر کرد و اظهار کرد: برای رونق تولید باید اختیار کافی به استان‌ها داد تا آن‌ها در این زمینه مستقل عمل کنند.

وی ادامه داد: در بخش صنعت استان‌ها برای انجام خیلی از فعالیت‌ها به موافقت مرکز و تهران نیازمند هستند و این می‌تواند روند انجام فعالیت‌ها را با دشواری روبرو کند.

نایب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: برای مثال مسایل تولیدکنندگان و صادرکنندگان استان‌های گلستان، مازندران، گیلان، تهران و سیستان و بلوچستان با هم تفاوت دارد و نمی‌توان با یک دستورالعمل نسبت به رفع مشکلات آن‌ها اقدام کرد.

وی افزود: باید در این زمینه به استان‌ها اختیار کافی داد و بحث تفویض اختیار به استان‌ها مورد توجه قرار گیرد تا استان‌ها خود تصمیم بگیرند و به طور مستقل عمل کنند.

حسینی تصریح کرد: بخش صنعت به بانک و بهره‌های یارانه‌ای وابسته است و باید دستیابی به خودکفایی، بخش تولید را به طور جدی تقویت کرد.

انتهای پیام/

برای رونق تولید باید اختیار کافی به استان‌ها داد

برچسب ها: اخبار اقتصادی ، صنعت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.