وی ادامه داد: از هفت خرداد ماه تا به امروز شرکتهای دانش بنیان توانسته اند با تشکیل کارگروه و تولید قطعاتی که خودروها برای تحویل به مشتری کم داشتند، حدود ۲۳ هزار دستگاه خودرو را تکمیل کنند تا شرکت ایران خودرو تحویل مشتری دهد.
بخت آزما در خصوص شایعاتی مبنی بر اینکه بعضی از خودروها آئینه و دیگر تجهیزات را کم دارند گفت: تمام خودروهای داخل انبار قابل رویت است و میتوانید همین حالا از تمام آنها بازرسی کنید و بالای ۹۰ درصد قطعاتی که خودرو به خاطر آن در پارکینگ منتظر مانده قطعات بسیار حساس ایمنی است که در برنامه ریزیهای انجام شده در حال تکمیل آنها هستیم.
بخت آزما افزود: روند تکمیل یک خودرو خاص است و طبق یک استاندارد کیفی فرآیندی را طی میکند که نمیشود گفت: بخاطر آئینه و سپر خودرو تحویل مشتری نمیشود.
بیشتر بخوانید: ركورد توليد روزانه زامياد شكسته شد
رئیس سالنهای مونتاژ ایران خودرو بیان کرد: تحریمهای ظالمانه که برای گروههای صنعتی خودروساز به خصوص ایران خودرو به وجود آمد باعث شد که بسیاری از قطعات با فناوری بالا (هایتک) و الکترونیکی که قطعات خاصی هستند و جزو قطعات ایمنی صنعت خودرو هستند در چالش تامین قرار بگیرند.
وی ادامه داد: همیشه در انبارهای ایران خودور حدود ۴۰ هزار خودور دپو شده و این هم به خاطر فرآیند تولید است چرا که خودرو تا بخواهد فرآیند تولید را طی کند و سالنهای رنگ و مونتاژ و دیگر سالنها مثل بدنه عبور کند و به دست مشتری برسد و مشتری تکمیل وجه کند حدود ۱۶ روز به طول خواهد کشید.
بخت آزما افزود: فقط در این پارکینگ نیست و سه پارکینگ دیگر در تهران و دیگر استانها نیز مثل شهرهای تبریز و مشهد هم دپوی خودرو وجود دارد.
وی در خصوص وجود قطعه در بازار آزاد هم گفت: این مطلب درست است که قطعات در بازار وجود دارد، اما سوال اینجا است که آیا ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه در روز که شرکت ایران خودرو با کمبود آن مواجه است در بازار آزاد قابل تامین است.
بخت آزما در ادامه افزود: قطعات به صورت محدود در بازار آزاد وجود دارد.
انتهای پیام/