وی ادامه داد: فصلهای بهار و پاییز فصل مناسب برای بازدید از پارک ملی کویر است، اما جاده مناسب وجود ندارد و با بارش باران مسیر دسترسی نیز مسدود میشود و گردشگران نمیتوانند از منطقه بازدید کنند.
وی با بیان اینکه نبود محلی برای اقامت، فقدان پوشش آنتن دهی تلفن همراه از دیگر موانع رونق گردشگری در پارک ملی گرمسار است، افزود: با تأمین زیر ساخت، این منطقه به یکی از محورهای توسعه گردشگری در استان سمنان مبدل میشود.
به گفته عبدوس، جاده سنگ فرش واقع در پارک ملی کویر، یک نماد تاریخی با قدمت چند صد ساله است که همواره گردشگران از سراسر جهان برای بازدید از این اثر تاریخی به این منطقه سفر میکنند و تأمین زیرساخت لازمه توسعه گردشگری در این منطقه است.
وی اضافه کرد: جادهای در نزدیکی جاده ابریشم در حال احداث است که ممکن است به نماد تاریخی در دل کویر آسیب برساند، ضرورت دارد برای جلوگیری از هر گونه خطر آسیب به این تاریخ و اصالت کشور در مکان یابی جاده تجدید نظر شود.
عبدوس، از پارک ملی توران نیز به عنوان یکی دیگر از جاذبههای استان سمنان برای رونق گردشگری یاد کرد و افزود: در پارک ملی توران زیرساختهایی فراهم شده ولی نیازمند توسعه است.
وی تصریح کرد: برای جلوگیری از ایجاد تخریب و بروز خطر در حیات وحش، منطقههای گردشگری در پارکهای ملی استان سمنان، تقسیم بندی شده و این تقسیم بندی به راهنمایان تور گردشگری اعلام شده است.
مدیرکل محیط زیست استان سمنان گفت: گردشگران با اهداف مختلف مانند علمی و گردشگری سفر میکنند و با توجه به عنوان تور برای جلوگیری از تخریب حیات وحش، مجوز بازدید صادر و محدوده تعیین میشود.
انتهای پیام / گ