باقرزاده گفت: با راه اندازی سامانه جدید خیرین میتوانند دانش آموزان را در استانهای مورد نظر انتخاب و هزینه کتاب درسی را واریز کنند.
وی ادامه داد: با راه اندازی سامانه جدید، خیرین میتوانند دانش آموزان را در شهرستان و استانهای مورد نظر انتخاب و هزینه کتاب درسی آنها را واریز کنند.
معاون پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با تاکید بر اینکه راه اندازی سامانه تنها برای کمک خیرین برای خرید کتب درسی دانشآموزان است، تصریح کرد: جلساتی با کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شده تا بخشی از هزینه کتابهای درسی دانش آموزان نیازمند با کمک این نهاد و تخفیف سازمان پژوهش باشد.
وی با اشاره به هدفمند کردن سامانه خیرین برای تامین کتاب درسی دانشآموزان نیازمند بیان کرد: چنانچه در هر بخش کشور، دانشآموزان ثبتنام نکرده باشند، از طریق این سامانه بررسیهای لازم انجام خواهد شد.
باقرزاده با اشاره به تامین اعتبار هشت میلیارد تومانی برای خرید کتابهای درسی دانش آموزان مناطق محروم گفت: علاوه بر این تحویل کتاب درسی در تمامی دورههای تحصیلی سیستان و بلوچستان که هزینهای حدود ۲۰ میلیارد تومان به دنبال داشت، رایگان است.
معاون پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به سامانه اینترنتی ثبت نام کتابهای درسی اشاره و بیان کرد: مرحله اول ثبت نام اینترنتی کتابهای درسی از ۲۰ فروردین تا ۲۰ خرداد انجام شد و به دلیل اختلالات سامانهای ثبت سفارشات اول تا هفتم تیرماه دوباره فعال خواهد شد.
باقرزاده از نام نویسی حدود هشت میلیون نفر برای سفارش اینترنتی کتابهای درسی خبر داد و تصریح کرد: بخش عمده ثبتنامها انجام شده است، حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد دانش آموزان باقی ماندند که برخی هم مربوط به منطق سیل زده است.
معاون پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی اظهار کرد: سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی هم از اول مرداد تا ۱۵ شهریور فعال خواهد شد، همچنین امکان ویرایش اطلاعات ثبتنامی وجود دارد.
وی با بیان اینکه دانشآموزان در صورت جابجایی محل زندگی یا مدرسه میتوانند اطلاعات را تغییر دهند، گفت: نام نویسی اینترنتی کتاب های درسی علی رغم مقاومت در برابر این اقدام، سال تحصیلی آینده برای همه دوره های تحصیلی اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/